Lynn Dino Shop

Lynn Dino Shop
insyaallah kami sentiasa ada special price utk regular customer / pelanggan tetap kami.. pastikan anda setia bersama kami dan support kami sampai bila2 ya :)
** Kepada pelanggan yg disayangi, kami sentiasa online setiap hari utk anda :)

** Sebarang pertanyaan boleh hubungi wassap / sms saya 017-3079774. wechat id lynndino_shop

Followers

May 04, 2015

BVR SHINING GOLD SERUM

SHINY GOLD SERUM -SGS-




=================================
assalamualaikum comell!!..
haa,meh nk kongsi sikit yerr..
bagi yg suka makeup,yg mmg x boleh hidup lah tnpa makeup,mst akan ada dlm smnggu tu,ataupun sebulan,ataupun setahun lah hari yg bertajuk :
"aku malas makeup hari ini" 
kannnn?????

so,xnak makeup,tp masih nk lagi kulit nmpk glowing2,shining2,fresh2 gitu,takpe..takpe,..jgn risau,kita kan ada teman...hehehe..(mcm iklan susu dumex plak.)
so,kita just apply je kat muka kita ni SHINY GOLD SERUM..pasti kulit kita akn nmpk freshh jgk wlwpn tanpa makeup..xdela lesuu,letih,pucat tak bermaya je kan...

haa,cantik tu mudah laa..sape cakap susah kan..
*Rahsia kulit cantik,gebu,licin,putih,tegang,dan yg penting berkilat2,bergetah toinnn toiinn lagi sprti gadis taiwan..xperlu botox!xperlu suntikan vit c,suntikan collagen,suntikan plasenta bagai sgt lah..
Ade org ckp,nk cantik tu seksa,yeke??

Xlah..yg seksa tu sbb pg bedah sane sini,cucuk sane sini..yg mudah ade kan..
♡♡♡


KEBAIKAN Shiny Gold Serum :

► Mempernaharui sel sel mati yg rosak serta boleh mengurangkan kedutan dan garis halus diwajah terutama disekitar mata
► Tona kulit lebih cerah sekata
► Memulihkan tekstur kulit yang rosak dan bermasalah
► Menghilangkan parut serta bintik hitam
► Memudarkan dan menghilangkan jeragat
► Mengecilkan pori-pori yang terbuka
► Kulit lebih cantik bermaya, segar dan anjal berseri
► Mengecut serta menghilangkan parut jerawat
► Kulit menjadi lebih lembab, halus dan gebu
► Merawat kulit kering dan minyak berlebihan
► Anti penuaan
► Menguatkan akar rambut dan kuku





CARA GUNA SHIny Gold Serum :

►SIANG
---------------
►Dap dapkan serum sebelum apply sunblock,krim siang foundation etc
►sapu dr baru naik keatas
►biarkan serum meresap sepenuhnya

►MALAM
----------------------
►pakai toner 
►titiskan 2 3 titis serum n dap dapkan dimuka
►biarkan 30 ke 40minit n bilas

atau
►lepas apply boleh overnight
►apply sebelum night cream



BERMINAT?


HARGA PASARAN BIASA RM76, tapi harga kami lebih jimat....

now free postage!
1 botol hanya = rm65 sm, rm70 sbh swk !!

UNTUK PERTANYAAN & TEMPAHAN SILA INBOX ATAU :

SMS/WHATAPPS :0173079774
WECHAT : lynndino_shop
PM/INBOX FB: Lynn Dino iii
Instagram: @lynndino_shop
=======================================
=======================================