Lynn Dino Shop

Lynn Dino Shop
insyaallah kami sentiasa ada special price utk regular customer / pelanggan tetap kami.. pastikan anda setia bersama kami dan support kami sampai bila2 ya :)
** Kepada pelanggan yg disayangi, kami sentiasa online setiap hari utk anda :)

** Sebarang pertanyaan boleh hubungi wassap / sms saya 017-3079774. wechat id lynndino_shop

Followers

May 04, 2015

CHRISZEN COLLA JELLY

Nak cerah lagi dan lagi? Semestinya Chriszen Colla Jelly, Jeli sangat!
Kolagen memang sudah trending sekarang untuk kita tampil sihat, cerah dan cantik. Bermacam-macam brand di pasaran. Sampai pening kan untuk kita buat pilihan. Kolagen sangat penting untuk kita untuk mengekalkan keremajaan dan kesihatan bukan hanya wajah malah tubuh. Kolagen akan semakin berkurangan dalam badan kita bila umur semakin meningkat, so kita kenalah top-up kolagen tu semula. So kali ni aku nak share tentang satu produk yang berasaskan kolagen, tapi yang ni tersangatlah unik dari produk yang lain ada di pasaran. Chriszen Colla Jelly. Sebab apa ia unik, sebab ianya dalam bentuk jelly dan sangat berkhasiat.

Terdapat dalam 3 perisa

– Laici
-Mangga
-Strawberi








Kelebihan Colla Jelly Chriszen

– Lebih senang makan dan bawa
– Meningkatkan kecerahan kulit
– Memelihara keremajaan kulit
-Melindungi kulit daripada kerosakan akibat pencemaran mahupun sinaran UV
– Mengurangkan kesan kedutan, selulit dan garis-garis halus
– Mengecilkan liang pori
– Memperbaiki tona kulit agar lebih sekata
– Mengekalkan kelembapan kulit
– Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, parut dan kulit kusam
Produk baru Jeli Kesihatan kini dilancarkan! Chriszen Jeli Kolagen pertama di Malaysia!
Makanan kesihatan yang paling mudah untuk kulit cerah, hanya koyak dan makan, senang je~~ (tak perlu bancuh dengan air, tak payah bawa sekali shaker, memang MUDAH dan Cepat!)
Buatan Malaysia, kilang GMP, KKM diluluskan, halal diyakinkan! (tengah berdaftar)
Colla Jelly Chriszen
10 packs x 20g


HARGA PASARAN BIASA RM49, tapi harga kami lebih jimat....

now free postage!
1 botol hanya = rm45 sm, rm50 sbh swk !!

UNTUK PERTANYAAN & TEMPAHAN SILA INBOX ATAU :

SMS/WHATAPPS :0173079774
WECHAT : lynndino_shop
PM/INBOX FB: Lynn Dino iii
Instagram: @lynndino_shop
=======================================
=======================================