Lynn Dino Shop

Lynn Dino Shop
insyaallah kami sentiasa ada special price utk regular customer / pelanggan tetap kami.. pastikan anda setia bersama kami dan support kami sampai bila2 ya :)
** Kepada pelanggan yg disayangi, kami sentiasa online setiap hari utk anda :)

** Sebarang pertanyaan boleh hubungi wassap / sms saya 017-3079774. wechat id lynndino_shop

Followers

May 04, 2015

d collagen

D COLLAGEN : PRODUK ANTI PENUAAN TERBAIK PILIHAN YANA SAMSUDDIN

Assalammualaikum w.b.t

Tengok macam best je Yana Samsuddin consume D Collagen by Sofeeya Diamond. Kan? Macam best je macam cantik je macam jadi je.. Ehehehe.. Kena baca tau. Mesti suka


D-COLLAGEN PRODUK ANTI PENUAAN TERBAIK!


**D-COLLAGEN**
**************
Inovasi formula kecantikan anti penuaan terkini dan makanan tambahan kesihatan kolagen bersama bahan utama seperti BIRD -NEST, PITERA ,MADU , GOJI BERRY dan SENGKUANGmempercepatkan proses pemulihan sel kulit baru, melembap dan mencerahkan kulit secara alami, segar berseri, lebih anjal dan mulus pada masa yang singkat.

Apa!! PITERA..SUKAnyaaaa


 SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND

D-COLLAGEN mampu memberi perubahan pada wajah anda yang mempunyai masalah
* Kulit kering dan kasar
* Tidak bermaya
* Pigmentasi kulit
* Cepat letih dan lesu
* Kulit berkedut dan mulai kendur
* Berjerawat

D-Collagen Produk Anti Penuaan Terbaik!

GABUNGAN BAHAN SEMULAJADI BERKHASIAT

Daripada pembacaan, masalah anti penuaan yang kita nampak hari ni lebih banyak dipengaruhi dengan faktor tekanan, makanan & persekitaran. Jadi, D-Collagen Produk Anti-Penuaan Terbaik ini membantu untuk mengawal dan mengurangkan simptom-simptom awal penuaan.


D-Collagen Produk Anti Penuaan Terbaik ini dihasilkan dengan ramuan dan gabungan bahan-bahan yang memang telah diyakini memberikan kesan terbaik dalam anti penuaan.

Antara bahan yang lain dari yang lain dan tidak ada pada sebarang produk minuman collagen lain tapi ada dalam D-Collagen adalah Pitera dan Sarang Burung. Kedua-dua bahan ni memang dari dulu lagi dipercayai memberikan hasil terbaik untuk melawan penuaan. Bukan tu je, ada banyak lagi bahan semulajadi dan berkhasiat yang digunakan iaitu madu, goji berry dan white yam bean.


D-Collagen Produk Anti-Penuaan Terbaik ini juga mampu memberikan khasiat untuk merawat sakit sendi dan sakit tulang yang sangat biasa di kalangan perempuan. Begitu juga dengan khasiat untuk memperbaiki struktur kulit dan menghilangkan kesan parut, jerawat dan masalah jeragat. Senang kata, D-Collagen Produk Anti Penuaan Terbaik memang cukup lengkap serba serbi!

Cara utk minum DC sangat senang uolss!! :-

1) masukkan air suam/sejuk kedalam shaker sebanyak 150ml
2)masukkan satu scoop DC kedalam shaker..
3)shake shake shake sehingga nmpk buih sikit..
4)baca bismillah dan kita minum!!! rasa peach yang sangat sedap pasti akan buat uolss rasa nk shake shake stiap masa..hihihih


D COLLAGEN UNTUK SEMUA

D-Collagen Produk Anti Penuaan Terbaik ini tidak hanya memfokuskan kepada kaum wanita sahaja. Produk ini boleh diambil oleh lelaki juga dan tanpa mengira umur. Malahan wanita mengandung dan menyusukan bayi juga boleh menggunakan D-Collagen.


KHASIAT & KEHEBATAN D-COLLAGEN

anti penuaan dan memelihara keremajaan kulit
memeliharan ketengangan dan keanjalan kulit
membantu memperbaiki struktur kulit
kulit menjadi putih, bersih dan semakin sihat
membantu hati dalam proses detoksifikasi
memelihara kelenturan sendi
memberikan tenaga
mengurangkan keradangan
memulihkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protein pada saraf
mengurangkan & mengecutkan kesan jerawat pada muka
mengecilkan pori-pori dan mengawal sebum minyak pada muka
mencerahkan kawasan tersembunyi seperti celah ketiak dan leher
meningkatkan penyerapan kalsium dalam badan
menguatkan salur darah dan melancarkan sistem aliran darah
membina struktur tisu penyokong dan mengawal fungsi sel
melindungi tulang rawan pada sendi


**JAMINAN PRODUK KAMI **
********************************
√ Ianya bukannya ubat, tapi ia makanan tambahan bagi dan tiada kesan sampingan
√Ianya melambatkan proses penuaan dan memperbaiki struktur kulit supaya menjadi lebih anjal dan cantik
√Ianya minuman nutrisi yang bebas kandungan gula dan bahan pengawet
√kandungan seperti sarang burung, white yam,dan madu mempunya protein dan khasiat yang tinggi
√ perubahan dapat dirasai seawal 7 hari penggunaannya,kulit menjadi lembap sehingga 85% dan "ada Pengguna dah rasai Perubahan dalam masa 3 - 4 hari√ sesuai untuk ibu mengandung atau menyusukan anak kerana tiada kandungan yang berbahaya untuk bayi

Produk ini juga tanpa was-was dan keraguan telah mendapat sijil HALAL & sijil Kementerian Kesihatan Malaysia.


FAQ :

Jika ada penyakit seperti darah tinggi, kencing manis, jantung atau penyakit kronik lain selamat di minum atau tidak?

D-Collagen selamat di minum.Ianya minuman nutrisi yang bebas kandungan gula dan bahan pengawet.Jika ragu dan bimbang akan tindak balas yang teruk, boleh mengurangkan dos pengambilan.

Adakah D-Collagen sesuai untuk ibu mengandung dan juga menyusukan anak?

Ya,ianya sesuai untuk ibu mengandung atau menyusukan anak kerana tiada kandungan yang berbahaya untuk bayi.Insyallah kulit baby akan jadi gebu dan halus bila di lahirkan.Kandungan seperti sarang burung, white yam,dan madu mempunya protein dan khasiat yang tinggi.

Alahan Seafood atau resdung boleh mengambil D-Collagen?

Boleh.D-Collagen di formulasikan dari sumber akuatik ikan talapia dan sarang burung(walid) serta kandungan pitera dan buahan-buahan sangat sesuai untuk kesihatan dalaman dan memperbaiki struktur kulit menjadikan lebih cantik dan lembap.


REVIEW



 




D COLLAGEN




HARGA PASARAN BIASA RM168, tapi harga kami lebih jimat....!!!

now free postage!

1 botol hanya = rm125 sm, rm130 sbh swk !!

:)


UNTUK PERTANYAAN & TEMPAHAN SILA INBOX ATAU :

SMS/WHATAPPS :0173079774
WECHAT : lynndino_shop
PM/INBOX FB: Lynn Dino iii
Instagram: @lynndino_shop
=======================================
=======================================