Lynn Dino Shop

Lynn Dino Shop
insyaallah kami sentiasa ada special price utk regular customer / pelanggan tetap kami.. pastikan anda setia bersama kami dan support kami sampai bila2 ya :)
** Kepada pelanggan yg disayangi, kami sentiasa online setiap hari utk anda :)

** Sebarang pertanyaan boleh hubungi wassap / sms saya 017-3079774. wechat id lynndino_shop

Followers

May 04, 2015

MY SLIMMING HERBAL BY NINA SKINCARE



MY SLIMMING HERBAL BY NINA SKINCARE


MY SLIMMING HERBA BY NINA SKINCARE


My Slimming Herba 100% herba resepi doktor,racikan seperti jamu di dalam kapsul dari bahan herba & tumbuh-tumbuhan iaitu : 
✔ Daun kumis kucing
✔ Daun jati belanda 100% dari tumbuhan semula jadi !!

ღ Kebaikkan My Slimming Herba - 
- Mengatasi kegemukan , Menurun & Menjaga berat badan , Membuat kita rasa sangat kenyang
- membakar semua lemak yang tidak diperlukan dalam badan & bertukar menjadi otot. Jadi tiada masalah kulit mengeleber selepas dapat berat badan yang diidamkan :)
- boleh menurunkan berat badan 5-7kg seminggu & ada yang pecah rekod turun sebanyak 12kg hanya dalam masa seminggu lebih sahaja :)


Cara pengambilan :-
- bagi yang berat bawah 80kg (1biji) manakala yang lebih 80kg (2biji) sehari. Makan pada waktu pagi sebelum sarapan 
- semasa mengamalkan slimming herbal ni, elakkan dari minum AIR SEJUK, AIS, KOPI, TEH, SUSU, AIR KELAPA MUDA. Ini kerana ais/air sejuk boleh menyebabkan lemak di dalam badan menjadi beku & berkumpul
- mesti makan nasi di waktu tengahari dengan kuantiti yang sedikit. Lebihkan makan sayur - sayuran & buah - buahan
- minum air kosong sekurang-kurangnya 2 liter sehari

TESTIMONI MY SLIMMING HERBA







 Ini fakta ye uols.. Bukan auta.. 

Nak kurus cara cepat boleh try slimming herbal nie.. Sure uols berpuas hati.. 








 Untuk pengetahuan semua.. Slimming Herbal takde ape2 efek pun.. Ia nya hanya control mood makan uols je.. Tp depends pd hormon seseorang jugak yer.

Hanya makan 1biji sehari dan banyakkan mnum air masak utk proses yg lebih cepat. Rugi nyeeee sape tak try 







 OMG!
Penangan u ollss dah 10kg turun! For sure uols rase kenyang jer if ambik kapsul nie .. tak pening & tak mual 
 Wowww! 15hari hiang 8kg !! Yang nie uols mmg kena jelesss  
Sape yang taknak kan kurus selim .. Kalau nak cepat-cepat order MSH okayy 



 Perut dah kempis.. Yayy! 

Perut yang muncit-muncit pun leh amalkannya.. Bkn peha je kecik.. Perut pun kempis 
 Testimoni 

Weewwiittt 

Dah slim meling dah uols. Taknak ke cmnie? After consume MSH dah takyah nak pening kepala fikir nak diet utk kurus. Consume MSH je dah berbaloi. Jangan lupa mnum air masak banyak2 yer 
 3minggu hilang 8kg! Wow! Hasil yang sgt advanced 
 Weewwiitttt 

No more peha besauu.. No more lengan besau.. Jom nyah lemak uols dlm badan!! 
 Saiz perut & peha semakin mengecil after consume..  Alhamdulillah. Jom serbu semua! Sure selim melim 

 Thank you dear bagi testimoni! 

Cantik & slim meling uols uols .. Mohon jeles k uols .. Jom serbu!!



HARGA
▶ NINA SKINCARE MY SLIMMING HERBAL = RM50.00
+ POSTAGE RM6.00 (SM) RM9.00 (SS)


UNTUK PERTANYAAN & TEMPAHAN SILA INBOX ATAU :

SMS/WHATAPPS :0173079774
WECHAT : lynndino_shop
PM/INBOX FB: Lynn Dino iii
Instagram: @lynndino_shop
=======================================


=======================================