Lynn Dino Shop

Lynn Dino Shop
insyaallah kami sentiasa ada special price utk regular customer / pelanggan tetap kami.. pastikan anda setia bersama kami dan support kami sampai bila2 ya :)
** Kepada pelanggan yg disayangi, kami sentiasa online setiap hari utk anda :)

** Sebarang pertanyaan boleh hubungi wassap / sms saya 017-3079774. wechat id lynndino_shop

Followers

May 04, 2015

Serum Vitamin C NN Beauty

Serum Vitamin C NN Beauty

Asalamualaikum.. hye kawan2 ?? hari nie nak kongsi lg 1 produk terlajak murah!!

Nak cantik tapi takde bajet nk bli produk kat pasaran sbb terlalu mahal.. :(

nk cantik nak gebu nk lawa tapi xmampu? sini zarra ad satu produk yg sangat2 berkesan dan sangat2 murah.. produk ape ye??


memperkenalkan!!!

SERUM VIT-C by NN BEAUTY


HA... sini nk ceritakan tetang kelebihan SERUM VITAMIN C by NN BEAUTY


  •  Sebagai Antioksidan kuat yang melindungi kulit terhadap pengaruh negatif factor luar seperti polusi, matahari, iklim, AC, asap rokok dsb
  • Merangsang pembentukan kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan serta kehalusan kulit ( anti aging & anti wrinkle / kerut )
  • Mencerahkan kulit, tanpa efek samping yang merugikan. Dengan vitamin C kulit lebih cerah secara alamiah
  • Water holder (menyimpan air),
  • Membuat kulit tidak kering, dan lembab,
  • Menghilangkan flek hitam
  • Perawatan dengan serum vitamin C sebelum tindakan laser, akan mempercepat dan menyempurnakan hasil pasca-laser.
  • Dengan sifatnya yang merangsang pembentukan kolagen di bawah kulit, serum vitamin C sangat baik dipakai orang yang mempunyai flek sangat tebal di kulit.
  • Menyamarkan kerutan, kantung mata dan lingkaran hitam di bawah mata.
  • Membatasi pembentukan garis – garis halus wajah
  • Mencegah penuaan dini, mengenyalkan dan melenturkan kulit
  • Menghaluskan kulit & mencerahkan kulit (look brightness)
  • Mencegah luka jerawat dan menutupnya secara rapat
  • Mencegah pengaruh buruk sinar UV matahari pada kulit
  • Pemakaian jangka panjang (> 6 bln) menunjukkan kulit wajah terlihat lebih muda.

nk cantik nak putih kne la cube yang nie..



Serum ini juga memberi kesan yang luar biasa pada pelbagai kulit. WOW!! Kalau kulit u all kekeringan, kegatalan, pigmentasi boleh la cube.. Hasil nyata dicapai dalam masa hanya beberapa minggu je!! wahhh cepatnyee!! ia juga dapat menarik air dan menyalurkannya kedalam sel –sel kulit..ha baru la muka nampak lembab n glowing jer huhu.. Fungsi lainya juga membantu membuat kulit lebih cerah dan menghilangkan kedutan dan garis halus pada kulit serta melembabkan kulit..wahh blh jadi 10tahun lebih muda!!


tapi..apa yang ada dalam SERUM VITAMIN C nie ye?? 

KANDUNGAN DALAM SERUM VITAMIN C : 

  • Serum Vitamin C dirumuskan dari sumber asli paling berkesan dan dikeluarkan oleh NN BEAUTY
  • Mengandungi bahan aktif semulajadi yang apabila digunakan ke atas kulit, penghasilkan kesan yang cepat, berkesan dan selamat untuk kulit.
  • Mengandungi ekstrak botani, vitamin dan enzim dalam pelbagai kombinasi dan tidak mempunyai bahan pengawet atau bahan kimia kerana pembungkusan kedap udara.
  • Rumusan teknologi dari France.
  • Mempunyai 10jenis produk mengikut masalah kulit,1 botol tahan sehingga 2 bulan.
  • Serum Vitamin C telah dibuat & dikilangkan oleh pengilang berlesen (GMP).
  • Tiada bahan kimia terlarang, selamat, halal, boleh dibawa solat dan ada KKM.
  • Sesuai untuk semua peringkat umur lelaki & perempuan.

CARA GUNA : 


Bersihkan muka, ambil sedikit serum, sapu nipis pada kulit wajah sehingga serum meresap sepenuhnya ke dalam kulit. Boleh digunakan pada muka sebagai asa lapisan mekap.




TESTIMONI!!!!!









so mcm mne u all? xjeles ke tgk testimoni td?? huhu

meh la dapatkan SERUM VITAMIN C by NN BEAUTY dengan harga yang terlajak murah!!

HARGA PASARAN BIASA RM60, tapi harga kami lebih jimat....!!!

now free postage!

1 botol hanya = rm50 sm, rm55 sbh swk !!

2 botol = rm90 sm, rm95 ss

:)


UNTUK PERTANYAAN & TEMPAHAN SILA INBOX ATAU :

SMS/WHATAPPS :0173079774
WECHAT : lynndino_shop
PM/INBOX FB: Lynn Dino iii
Instagram: @lynndino_shop
=======================================
=======================================