Lynn Dino Shop

Lynn Dino Shop
insyaallah kami sentiasa ada special price utk regular customer / pelanggan tetap kami.. pastikan anda setia bersama kami dan support kami sampai bila2 ya :)
** Kepada pelanggan yg disayangi, kami sentiasa online setiap hari utk anda :)

** Sebarang pertanyaan boleh hubungi wassap / sms saya 017-3079774. wechat id lynndino_shop

Followers

May 04, 2015

Vietnam Blackhead Mask

VIETNAM MASK BERAT 20 GRAM


MASK BLEACKHEAD & WHITEHEAD 

TISU 20KEPING
 


TESTIMONI






Produk hot masa kini!!! Ok, ni berita terrpaling best untuk korang yang masih ada masalah blackhead dan whitehead yang tak sudah2 menghantui hidup korang.


Boleh cuba!

 
Mudah je nak guna,

 
1) Tekap kapas/tisu yang dibasahi air suam2 panas sikit pada hidung,dagu,pipi,dahi atau mana2 kawasan yang bermasalah.
 
2) Lap bagi kering, dan sapu krim masker tu.
3) Lekatkan kertas yang disediakan.
4) Biar kering, dalam 1/2 jam macam tu, dan lepas tu tarik.

Tadaaa, mencanak2 keluarrr.

Puas hati tengok hasil dia tauu. 

1 botol hanya = rm13 
postage add: rm6 sm/ rm10 sbh swk


UNTUK PERTANYAAN & TEMPAHAN SILA INBOX ATAU :

SMS/WHATAPPS :0173079774
WECHAT : lynndino_shop
PM/INBOX FB: Lynn Dino iii
Instagram: @lynndino_shop
=======================================
=======================================