Lynn Dino Shop

Lynn Dino Shop
insyaallah kami sentiasa ada special price utk regular customer / pelanggan tetap kami.. pastikan anda setia bersama kami dan support kami sampai bila2 ya :)
** Kepada pelanggan yg disayangi, kami sentiasa online setiap hari utk anda :)

** Sebarang pertanyaan boleh hubungi wassap / sms saya 017-3079774. wechat id lynndino_shop

Followers

August 10, 2015

L.A. Girl Matte Lipstick



❤️La Girl Matte Pigment Lipgloss ORIGiNaL dari Usa❤️

              Model memakai Dreamy

               Model memakai Fleur




             Model memakai Dreamy

Tgok review sini ya..

Lipstik ni matte tapi lembab tau.. X melekat kat cawan , tahan lama., tak kering.. Best kan??

Lipstik a.k.a pigment lipgloss ni plg best antara smua.. Sbb matte.. Sgt2 suka lipstik yg xde kilat2, berminyak smua tu.. Yg pnting even jenis kering, tapi bila pakai kt lips tak merekah atau menggelupas taw.. Smooth cantik je.. Lebih longlasting.. Xde la lap kt tisu teros hilang.. Mkn2 pun still ada lg. jom try. Original usa

Yg ni original ya.. Bkn tiruan.. Dan yg ni jauh lebih bagus dan berkualiti berbanding MN Lipgloss original mahupun tiruan.. 

MN original pun kalah dek penangan LA GIRL original ni tau.. U ollss try sendiri baru u ollss tau betapa best giler LA GIRL ni.. Ramai customer repeat order 😘

lembab, ringan di bibir, tak kering, x kelupas, x gelapkan bibir, perfect lipstick ever!! 

Kami ada 9 warna:
Ready stok: Fluer, rebel, dreamy, backstage, secret, fantasy, frisky, plyful, bazaar

Harga:
❤️1 pcs = rm29
Postage add: rm6 sm/rm10 ss

Nak ke dear? Nak kaler apa? 😊

LINE/Telegram/Wassap: 0173079774
Wechat ID: lynndino_shop 
Follow instagram @lynndino_shop