Lynn Dino Shop

Lynn Dino Shop
insyaallah kami sentiasa ada special price utk regular customer / pelanggan tetap kami.. pastikan anda setia bersama kami dan support kami sampai bila2 ya :)
** Kepada pelanggan yg disayangi, kami sentiasa online setiap hari utk anda :)

** Sebarang pertanyaan boleh hubungi wassap / sms saya 017-3079774. wechat id lynndino_shop

Followers

August 13, 2015

Pobling Pore Cleanser









Pobling Pore Cleanser

Pobling sonic cleanser ni guna masa bersihkan muka..
Guna sekali dengan facial wash..
Cleanser ni ada bulu-bulu halus dan menghasilkan 10,000 getaran sonic dalam 1 minit..
Jadi ianya sangat berkesan untuk tanggalkan mekap dan kotoran dekat muka..
Kiranya kalau guna ni basuh muka lagi bersih dari guna tangan.. 
So memang elok untuk pore yang besar, untuk kurang kan blackheads dan kulit kasar atau mati dekat muka.. 

Ni antara benefit die ;

Removes makeup better than manual cleansing
        Leaves skin feeling and looking smoother
  Removes impurities that keep creams and serums from working their best
     Reduces oily areas, dry skin patches and blemishes
     Minimizes the appearance of visible pores


Product specification and features;
  • Brand: PO Bling
  • Dimensions: 3.3cm x 3.6cm x 16cm
  • Weight: 91g
  • Power: 1x AAA battery (not included)
  • Colour: gold, blue, red, or white
  • 10,000 vibrations per minute
  • Includes stand  

 Macam mana nak guna?
basah kan berus tu dulu..
Basah kan muka dengan pencuci muka..
Kira letak sabun pencuci tu dekat muka..
Then letak sikit pencuci tu dekat facial wash ni then urut la dekat muka kita

Hasil die?
Memang rasa basuh muka tu lagi bersih lah..
Biasanya lepas basuh muka cepat je rasa kulit berminyak..
Mungkin sebab basuh muka tak bersih sangat..
Ada excess oil sebab tak bersih guna tangan..
Even masa bangun pagi pun minyak tak banyak sangat..
Pores pun nampak ok sikit..
Even 1st time guna..

Guna bateri AAA
Berus dari Nylon

Harga 
❤️1 pcs = rm28
Postage add rm7 sm, rm10 sbh swk

Nak ke dear? 😊

LINE/Telegram/Wassap: 0173079774
Wechat ID: lynndino_shop 
Follow instagram @lynndino_shop