Lynn Dino Shop

Lynn Dino Shop
insyaallah kami sentiasa ada special price utk regular customer / pelanggan tetap kami.. pastikan anda setia bersama kami dan support kami sampai bila2 ya :)
** Kepada pelanggan yg disayangi, kami sentiasa online setiap hari utk anda :)

** Sebarang pertanyaan boleh hubungi wassap / sms saya 017-3079774. wechat id lynndino_shop

Followers

December 16, 2015

Glutacaps












❤️Glutacaps Kapsul Putihkan Kulit - Mencerahkan Kulit Rata Seluruh Badan, 

❤️Selamat Digunakan & Amat Berkesan!
Ingin Putihkan Kulit? Glutacaps Ialah Produk Putihkan Kulit 
Yang Anda Cari Selama Ini!
Bertindak Memutihkan Kulit Seluruh Badan Secara Rata
Melembapkan Kulit (Mengatasi Masalah Kulit Kering)
Membantu Menghilangkan Masalah Jerawat
Selamat Digunakan, Tiada Bahan Merbahaya.
Diformulasi Dengan Kandungan Berkualiti TInggi

❤️GLUTACAPS Tiada kesan smpingan sebab 
kami ada sijil racun drpd USM. 

❤️Glutacaps ni yg pertama paling banyak ingridient dlm malaysia. 
500mg 1kapsul. sbb tu kesan cpt. dlm masa 12jam bdn 
kita perlukan lebih 500mg gluta utk pemutihan badan. 
jadi ngam2 utk sehari.. kalau nk kesan cpt lagi mkn 2 biji.. 

 ❤️Apa beza putih, cerah dan berseri? putih shj muka akan nampak pucat. tp bila awk putih, cerah dan berseri? baru la putih tu betul betul naik kan? putih kemreh merahan..mcm org baru kahwin.. muka putih berseri..

❤️KEBAIKAN DAN KELEBIHAN GLUTACAPS
✔ 1 hari untuk rasa kulit semakin lembap 
✔ 3 hari untuk lihat jerawat kecut 
✔ 7 hari kulit semakin glow dan putih berseri 
✔ 14 hari tangan leher bdn dan kaki lebih cerah 
✔ 28 hari lahir kulit beby terpancar seluruh bdn.. 
muka, tgn dan bdn akan lebih putih kemerah-merahan. 

❤️KANDUNGAN:
350mg PURE L GLUTATHIONE
50mg HYALURONIC ACID @ AHA  
100mg VITAMIN C

Tiada pantang cuma banyakkan minum air 2-3liter sehari. Caffein kurangkan, susu elakkan, gula kurangkan..
=>Ibu mengandung 6bulan keatas..
=>Menyusu baby boleh ambil
=>Umur boleh ambil 15tahun keatas
=>Pesakit Cancer dilarang ambil
=>Pesakit Buah pingang kencing manis dan sakit jantung yg tidak kritikal boleh ambil.
=>Kalau ambil dgn ubatan/supplmnt lain mcm mana?Jarakkan sahaja pengambilan 20minit

❤️CARA PENGAMBILAN:
1KAPSUL 30MINIT SEBELUM MAKAN 
DAN KALAU NAK KESAN YG LAGI CEPAT 
AMBIL 2KAPSUL 1 PAGI DAN 1 PETANG 30MINIT SEBELUM MAKAN

❤️Sebotol ada 30 biji . Makan 2biji sehari (selama 1mggu). 
lepas 1mggu mkn 1biji je sehari..15 mnt selepas sarapan . 
Sekotak tahan 30 hari .

 Harga pasaran mencecah rm145
Harga kami cuma..

❤️1 botol = rm110 
Postage add: rm7 sm/rm11 sbh swk

Nak brp box dear? 😊

LINE/Telegram/Wassap: 0173079774
Wechat ID: lynndino_shop 
Follow instagram @lynndino_shop