Lynn Dino Shop

Lynn Dino Shop
insyaallah kami sentiasa ada special price utk regular customer / pelanggan tetap kami.. pastikan anda setia bersama kami dan support kami sampai bila2 ya :)
** Kepada pelanggan yg disayangi, kami sentiasa online setiap hari utk anda :)

** Sebarang pertanyaan boleh hubungi wassap / sms saya 017-3079774. wechat id lynndino_shop

Followers

December 26, 2015

Jamu Kencur - rahsia bidan istana




















Jamu Kencur - rahsia bidan istana

Jamu kencur berkhasiat meningkatkan ghairah dan daya tarik tubuh. Produk jamu ini diperbuat bagi wanita yang ingin tampil lebih percaya diri. Selain itu Jamu Kencur juga boleh di minum oleh wanita yang baru melahirkan bayi. Jamu ini membantu melancarkan sisa sisa darah nifas dan membuat tubuh sang ibu menjadi lebih segar dan sihat.
 

  • Mengetatkan kembali otot2 rahim yg longgar
  • mencantikkan kulit
  • mengecutkan peranakan wanita
  • kitaran haid teratur,mengecutkan cyst
  • menyuburkan rahim
  • memberi tenaga
  • menguatkan sistem peranakan
  • menganjalkan payudara dan punggung yg jatuh
  • mengempiskan perut
  • membantu merawat masalah wanita kiranya dari akar ke umbi

           KISAH WANITA YANG MEMPUNYAI MASALAH DENGAN SISTEM PERANAKAN

SILAP SIKIT....PERANAKAN JATUH
Angkat berat sikit...pinggang sakit berlarutan
Batuk kuat sikit...terkencing dalam seluar. Bila "lasak" sikit dgn suami, mula kencing tak lawas.
Normal bagi wanita yang pernah bersalin utk jatuh peranakan. 
Kadang2 anak2 dara pun jatuh peranakan disebabkan nature of work mereka.
Kadang kadang pramugari dan atlet yang masih anak dara pun ada . Ini kerana pramugari perlu angkat barang berat di kabin dan Atlet yg melompat2 ni senang jatuh peranakan mereka. 
Jarang...dan bukan semua.
Tetapi yang jatuh setiap kali lepas bersalin atau 2 kali setahun tu ok lah. Boleh diterima lagi
Akan tetapi....akak agak risau bila ada Wanita yang jatuh peranakan tiap tiap bulan.Ini kerana wanita yg rahim mudah jatuh menunjukkan pelvic floor, otot, urat dan ligamen yg menyokong kedudukan rahim sangat2 lemah.
Dan bagi akak...
Bukanlah sesuatu yang normal jika kedudukan rahim terlalu mudah jatuh.
Jadi wanita....
Jika anda wanita yang mudah jatuh peranakan....tolonglah amalkan herba herba yang membantu menguatkan otot rahim. 
seperti jamu ni 
JAMU KENCUR TRADISI BIDAN ISTANA
Tolonglah buat kagel exercise dan senaman2 lain yang membantu. 
Tolonglah pantang angkat benda berat dan berlasak tak kena tempat. 
Tolonglah jangan bangga sangat kalau tak berpantang lepas bersalin. 
Dan tolonglah....tolonglah..... jaga rahim yang takde galang ganti macam gigi emas atau gigi palsu atuk nenek kita tu.
Kalau bab "nasi lemak" dan pung.gunng.....semua nak montok terletak bagai tapi bab rahim...umur tak sampai 40 tahun...dah melandur dan terjatuh rebeh.
nasi lemak dan pung.gungg tu aksesori je puan2....rahim tu ENJIN. Aksesori mantap...tapi enjin semput pun....tak puas suami drive lama lama. Boring katanya.hehe
Boleh cuba amalkan JAMU KENCUR TRADISI BIDAN ISTANA.InshaAllah cepat dan bagus untuk merawak masalah masalah wanita terutama yang dah tersangat kembang tak kuncup kuncup.
Jom kita jadi seperti hari pertama bersama suami.

Memang mudah utk diamalkan.lagipun jenis cecair ni kesan serapan kepada tubuh lebih cepat 

Jamu ni jenis jus di dalam sachet
Hanya koyak dan minum je, senang sgt kan?

Rasanya pula masam-masam manis, mmg betul sedap sis

1 kotak tahan selama 10 hari. 

Ambil 1 Sachet setiap pagi semasa perut kosong

Harga pasaran rm80, harga kami cumalah..

❤️Harga
1 box = rm68
Postage add: rm7 sm/rm11 sbh swk

Nak ke dear? 😊

Wassap: 0173079774
Wechat ID: lynndino_shop 
Email: lyn_zlyn@yahoo.com
Follow instagram @gorgeousleem_lynndino_shop
blog saya: http://lynndino-iii.blogspot.com/ 

(Y) LIKE page: Lynn Dino Vitamin E Softgel
https://www.facebook.com/pages/Lynn-Dino-Vitamin-E-Softgel/162941823825219