Lynn Dino Shop

Lynn Dino Shop
insyaallah kami sentiasa ada special price utk regular customer / pelanggan tetap kami.. pastikan anda setia bersama kami dan support kami sampai bila2 ya :)
** Kepada pelanggan yg disayangi, kami sentiasa online setiap hari utk anda :)

** Sebarang pertanyaan boleh hubungi wassap / sms saya 017-3079774. wechat id lynndino_shop

Followers

December 31, 2013

FENOMENA SIREH LOVELY CARE !!


FENOMENA SIREH LOVELY CARE !!















Masalah keputihan,gatal-gatal dan berbau?
Dah guna macam2 produk tapi tak memuaskan??



Rasai kesegarannya Sireh Lovely Care - Pembersih Mahkota Wanita Terunggul



Cubalah Sireh Lovely Care - Pembersih Mahkota Wanita Terunggul untuk menstabilkan pH wanita, mencegah keputihan, kegatalan, mengetatkan faraj, mengembalikan ketegangan, pemulihan luka selepas bersalin, menguatkan saraf bahagian intim wanita untuk kebahagian suami isteri.



Alhamdulillah ramai yang sudah cuba dan berpuashati dengan hasilnya...



Keistimewaan SIREH LOVELY CARE
• Memperbaiki peredaran darah
• Membersih, menyegar, merawat dan menghalang jangkitan
bakteria
• Mencegah & merawat keputihan
• Mengetatkan faraj, mengembalikan ketegangan & menguatkan
otot mahkota wanita
• Mempercepatkan pemulihan luka selepas bersalin
• Baik digunakan sebagai sabun cucian payudara bagi
mengembalikan keanjalan dan mencegah kanser payudara!!!



# SUDAH PASTI SUAMI ANDA AKAN TERSENYUM



Masalah yang dihadapi oleh wanita selepas berkahwin dan selepas melahirkan anak....



----> Keputihan yang banyak
----> Bau serta gatal
----> Angin kentut difaraj ketika "bersama" (longgar)
----> Terlalu banyak air ketika bersama dan tak selesa
----> Haid tak teratur



Atasinya dengan Sireh Lovely Care - Pembersih Mahkota Wanita Terunggul



<3 Price Include Postage:

1 tiub = rm26 sm, rm30 ss 
(biasa rm31 include pos)

2 tiub = rm46 sm, rm50 ss 
(biasa rm56 include pos)

:)


UNTUK PERTANYAAN & TEMPAHAN SILA INBOX ATAU :

SMS/WHATAPPS/WECHAT :0173079774
PM/INBOX FB: Lynn Dino iii


Email:lyn_zlyn@yahoo.com
Instagram: @lynndino_shop
=======================================
=======================================

December 22, 2013

Sabun Triple Gluta ~ Triple Gluta Soap

SABUN TRIPLE GLUTA 60 GRAM














Lagi power dari sabun double gluta
hanya digunakan untuk di badan saja

TERBARU!!
- Kulit badan gelap dan kusam?
-Ingin mulus gebu dengan langkah mudah?
- Jom mandi dengan bertemankan SABUN TRIPLE GLUTA !!
- Hasil nyata hanya dalam 1 minggu..

KEISTIMEWAAN SABUN TRIPLE GLUTA :

• Detox kulit badan secara lembut sambil menanggalkan daki/kotoran dengan sempurna
• Menghalus, melicin dan mencerahkan kulit
• Merawat kulit kusam, berminyak, berjerawat serta tona kulit tak sekata
• Sesuai digunakan utk muka & badan
• Boleh merawat masalah jerawat badan
• Sesuai untuk semua jenis kulit (kecuali kulit yang sangat sensitif)
• Kesan seawal 7 hari ( sekali guna pun dah nampak kesan )
• Sedikit penggelupasan halus seperti habuk mungkin berlaku untuk menanggalkan sel2 kulit mati/parut
• Menjadikan kulit lebih sihat, segar dan bercahaya
• Bau yang wangi, sesuai untuk semua jantina.

** Gunakan 2 kali sehari semasa mandi
** Lebihkan tumpuan pada bahagian badan yang gelap seperti siku, ketiak, celahan peha dan lutut
** Biar beberapa minit sebelum dibilas
** Disarankan diguna untuk bahagian kulit badan sahaja.

Sabun ini tdk mengubah warna asal kulit. Ia akan mengembalikan kecerahan kulit semulajadi..menjadikan kulit lebih cerah gebu berseri

FUNGSI TRIPLE GLUTA SOAP

• Memutihkan kulit
•  Melembut & melicinkan kulit
•  Merawat kulit berminyak, berjerawat serta tona kulit tak sekata
•  Sesuai digunakan utk muka & badan
•  Boleh merawat masalah jerawat badan
•  Sesuai utk semua jenis kulit
•  Selain memutih, sabun ni dapat merawat kulit
•  Kesan seawal 7 hari ( sekali guna pun dah nampak kesan )
•  Tak semua kulit peeling walaupun tak peeling tetap akan dapat kulit yg lebih gebu
• Tak merbahaya & sakit bila peeling sbb sabun ni bertindak membuang sel kulit mati & gantikan sel kulit yg lebih cantik & sihat
• Bau yang wangi
• Tiada kesan sampingan.
• Perempuan mengandung boleh guna.
• Kulit akan mengelupas dalam 2-3hari, gosok2 sikit.. nanti macam berdaki je keluar.
• Boleh pakai losyen kalau kulit kurang selesa.


1 ketul 60gram tahan lbh krg 1bln

Now Free Postage!
1 ketul (60 gram) = rm15 sm, rm20 ss
2 ketul = rm25 sm, rm30 ss

:)

NOTE: Sabun ini tdk akan mengubah warna asal kulit. Ia akan mengembalikan kecerahan kulit semulajadi..menjadikan kulit lebih gebu berseri

UNTUK PERTANYAAN & TEMPAHAN SILA INBOX ATAU :

SMS/WHATAPPS/WECHAT :0173079774
PM/INBOX FB: Lynn Dino iii
Email:lyn_zlyn@yahoo.com
Instagram: @lynndino_shop
=======================================
=======================================

December 11, 2013

HARUM MALAM ~ harum, sedap, ketat, mantap seawal 3 hari

HARUM MALAM ~ harum, sedap, ketat, mantap seawal 3 hari.. :)




















dalam masa 3 hari??agak2 apa yg dia cuba sampai kan tu???? cuba teka??? hehehe cuba sendiri baru tahu !!!



"Saya sendiri dah cuba.. bukan badan je wangi, breast dan penangan malam-malam pun bukan main.. encik suami siap belanja untuk 2bulan punya stok"



LEBIH MANTAP, KETAT DAN NIKMAT!



"sakit-sakit sedap macam MALAM PERTAMA kahwin dulu!"



bukan tu je..BAU BADAN MACAM BAWANG PUN DAH HILANG??



"Kak,walaupun baru minum Harum Malam,rasanye bau badan dah tak ada!"



p/s; Halal jakim dan kkm semua ada. dah lebih 7 tahun dalam pasaran.. complete



p/s; Sesuai untuk kaum hawa,HARUM MALAM suppliment tambahan untuk kekal sihat dan merawat masalah dalaman seperti keputihan, gatal2 vagina, mengetatkan vagina,hilang hanyir period, sesuai diambil ketika period,dalam pantang dan menyusu baby,yg belum kahwin pun boleh 



Kebaikan:



-Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan ransangan seksual

-bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering

-Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina

-Membantu membunuh bacteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap kencing

-Meningkatkan system tahan tubuh serta menstabilkan hormon

-Mengurangkan tekanan dan tension

-Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan


Pm kami untuk harga diskaun sekrang! anda mungkin akan melihat post ini kali terakhir sebab kami akan padamkan..



ANTARA KHASIAT LAIN HARUM MALAM...



1. Membantu menyegar & menyihatkan badan.

2. Mencantikkan & menaikkan seri wajah.

3. Membantu menghilangkan bau badan & mulut.

4. Melegakan panas badan.

5. Menegangkan payudara.

6. Memulihkan rasa rapat.

7. Mengencang otot kewanitaan.
8. Menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal.
9. Menambah keharmonian suami isteri.
10. Menyihatkan rahim.
11. Mencantikkan payudara agar sihat & montok.



Golongan yang sesuai ambil HARUM MALAM :-

# WANITA BERKAHWIN

# ANAK DARA

# BUDAK-BUDAK

# WANITA BERPANTANG

# SESUAI UNTUK YANG MENYUSUKAN ANAK

# SESUAI UNTUK USIA 50 KE ATAS


Kandungan Harum Malam:

-Extrak ros

-Extrak sireh

-Buah tin

-kismis

-madu

-goji
-limau purut
-strawberry
-pueraria mifrica
-kayu serapat
-buah delima
-manjakani
-pueraria lobata
-senna



p/s; Halal jakim semua ada. dah lebih 7 tahun dalam pasaran.. complete



Cara minum:

Diminum 2 kali sehari 1 sudu besar setiap pagi sebelum sarapan dan 1 sudu besar sebelum tidur


1 botol = 250mL

Price include postage
1 botol = rm35 sm, rm40 ss
2 botol = rm70 sm, rm75 ss
3 botol = rm100 sm, rm110 ss

:)


UNTUK PERTANYAAN & TEMPAHAN SILA INBOX ATAU :

SMS/WHATAPPS/WECHAT :0173079774

PM/INBOX FB: Lynn Dino iii



Email:lyn_zlyn@yahoo.com

Instagram: @lynndino_shop

=======================================


=======================================

December 05, 2013

Miracle Slimming Coffee


MIRACLE SLIMMING COFFEE















Miracle Slimming Coffee is a beauty slim purely natural, 

healthy and safe beverage


SLIM DOWN IN 7DAYS



Satu lagi produk keluaran IRICH RESOURCES yang baru dilancarkan disamping produk meletop mereka PERLA COFFEE.



Miracle Slimming Coffee satu-satunya minuman pelangsingan berperisa kopi yang sedap dan dijamin berkesan dalam masa 7 hari tanpa perlu berdiet sakan



Menggunakan bahan-bahan yang berkualiti seperti berikut :



1) Garcinia Cambogia

Supplemen dari jenis herba yang dipasarkan sebagai agen penurunan berat badan kerana ia mengandungi kompaun bernama Hydroxycitric Acid (HA) yang membantu merawat obesiti


Herba ini mampu : 

ØMengawal selera makan selama beberapa jam lamanya
ØMendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal
ØMengurangkan nafsu untuk makan
ØMenaikkan kadar metabolisme dan pembakaran kalori
ØMenurunkan berat badan dengan berkesan dan terkawal
ØMembakar lemak badan dengan pantas
ØMengawal berat badan dengan mudah



Kebaikan Garcinia Cambogia;

ØBerkesan mengurangkan berat badan
ØMenghalang pembentukan lemak
ØMengurangkan kolestrol
ØMenambahkan tenaga
ØMerawat masalah kemurungan, susah tidur



2) L-Carnitine

Fungsi utama dari carnitine di dalam tubuh adalah untuk mengatur oksidasi lemak (membakar lemak). Ia bertanggungjawab untuk mengankut lemak ke tungku pembakaran lemak dlam sel tubuh, yang disebut dengan mitokondria. Lemak tidak akan bisa dioksidasi jika lemak tidak dapat mencapai mitokondria, sekeras apapun anda melakukan senaman atau melakukan diet tegar.


3) Slim Herbs

Diformulasikan daripada beberapa herba terpilih yang dipercayai keberkesanannya


Cara Mengamalkan : 

ØAmbil 2scoop sehari 30minit sebelum sarapan pagi
ØCampurkan dengan secawan air suam 
ØBanyakkan minum air putih utk proses detokfikasi yang cepat



Berat / Jar: 500gram



HARGA PASARAN BIASA RM100++, tapi harga kami lebih jimat....!!!

now free postage!

1 botol hanya = rm65 sm, rm70 sbh swk !!

:)


UNTUK PERTANYAAN & TEMPAHAN SILA INBOX ATAU :

SMS/WHATAPPS :0173079774
WECHAT : lynndino_shop
PM/INBOX FB: Lynn Dino iii
Instagram: @lynndino_shop
=======================================


=======================================