Lynn Dino Shop

Lynn Dino Shop
insyaallah kami sentiasa ada special price utk regular customer / pelanggan tetap kami.. pastikan anda setia bersama kami dan support kami sampai bila2 ya :)
** Kepada pelanggan yg disayangi, kami sentiasa online setiap hari utk anda :)

** Sebarang pertanyaan boleh hubungi wassap / sms saya 017-3079774. wechat id lynndino_shop

Followers

May 10, 2015

Gorgeousleem Ubat Kurus Terbaik
















❤️Gorgeousleem Plg saya rekemen ❤️

Ramai customer puji berkesan.. 
Sy pernah mkn ni turun berkilo2..
Adik2 saya jugak pernah mkn ni turun berkilo2..
Ipar pun ada ambil turun berkilo2..

Dgn GS anda boleh mkn ape je, xyah kawal mkn, xyah sekat nasik.. Mkn cam biasa, tapi berat tetap turun. Tau x knp?? Sbb dia bakar lemak, tingkatkan metabolisma.. Rasa bertenaga dan mudah peluh.. Buktikan anda blh turun 1-2 kg hanya dlm 3 hari dgn GS!!

 ramai berpuashati dgn result dari GS, ada yang 7hari hilang 5kg-10kg,hilang 10kg-20kg.
semua lemak yg hilang tu akan terus jadi muscle n tiada badan lembik flabby lps kurus

♚Extra info ♚
●Approval by kilang berstatus GMP(monitoring by KKM) stated at NEW PACKAGING
●MMP(MUSLIM MANUFACTURE PRODUCT)
●Pengesahan dr labtest PUSAT RACUN NEGARA 
●100%NATURAL HERBS INGREDIENTS, ZERO DRUGS,ZERO LONGTERM SIDE EFFECT,100% SAFE (purely herbs) 
●Perkelasan permakanan dari BPFK (Biro Pengawalan Farmasekutikal Kebangsaan)
Upgrade Security Product  

-Bhn: Daun jati Belanda, Daun misai kucing, Daun Teh Hijau
-Xde side efek , cirit birit atau lapar. Elak coffee n mnuman bergas.
-x sesuai utk wanita mengandung atau menyusukan bayi  6 bulan kebawah



wassap : 0173079774
e-mail : lyn_zlyn@yahoo.com

~DAPATKAN DARI AGENT YANG SAH SAHAJA~
GORGEOUSleem yang terbaru.. Dapatkan yang original SAHAJA.

PERHATIAN SEMUA YA!!!! 
Pakaging terbaru GorgeouSlim seperti gambar diatas yer... So, jangan tertipu dengan GS yang fake atau PALSU okey...

Gambar diatas adalah packaging GorgeouSlim yang lama.

GORGEOUSlim HERBS
Ingrediant
Daun jati Belanda
Daun misai kucing
Daun Teh Hijau
•Even tiga herbal ni jer yg terkandung dlm miracle GorgeouSlim still boleh turun 5kg -10kg dlm 2 minggu tau...

Never try and you never know. Perhatian ya semua, Gorgeouslim Herbs ni if kita dah stop pun berat badan kita akan maintain ya. Sebabgorgeouslim herbs ni dia bakar lemak. Dia bukan bagi kita kenyang atau tahan lapar. Kalau ubat kurus yg bg kita kenyang dan tahan lapar, surely after stop mmg akan naik balik. But gorgeouslimherbs ni dia bakar lemak kitaBeza yaaa.

Tiada kesan2 seperti cirit birit atau lapar. Cuma anda perlu Hindari dari mengambil coffe, teh dan makanan yg berlemak.

Banyak sangat order dan repeat order. Yang penting memang berkesan. Yang ragu2 at first nakbeli pun skrg ni sampai dah lost berKg-Kg. Hehe
Perlu diingat, gorgeouSlim ni tidak sesuai bagi wanita yg sedang mengandung atau menyusukan bayi yg berumur 6 bulan kebawah ya....
cara pengambilan :
- hanya 1 biji sehari sebelum sarapan, diikuti dengan segelas air suam/bersih.
- tidak perlu mengawal makan, tapi banyakkan minum air bersih sekurang2nya 3 liter sepanjang hari untuk proses detox.

đź’—Sbotol ada 30 biji
Ambil 1 biji sejam sebelum sarapan

Now free postage!!

▶️1 Gorgeousleem 
 = rm160 

▶️ 2 Gorgrousleem 
= rm270

Gerenti turun 5-15kg sebotol!!

Harga di atas ni harga belum diskaun tau.. Dapatkan harga diskaun sekarang dgn hanya wasap /sms saya 0173079774 :)


UNTUK PERTANYAAN & TEMPAHAN SILA INBOX ATAU :

SMS/WHATAPPS :0173079774
WECHAT : lynndino_shop
PM/INBOX FB: Lynn Dino iii
Instagram: @lynndino_shop
=======================================
* PAGE: 
=======================================

May 06, 2015

IZEARA 6INCH BODY SERUM

IZEARA 6INCH BODY SERUM 

BORONG KOSMETIK TERMURAH



NEW PACKING


Rahsia Kurus ENOT dengan 6 Inch Hanya 48 Jam




SAPU JER BOLEH KURUS KE ??

Inilah soalan pertama kak enot sebelum guna & yakin utk menggunakan 6 Inch Body Serum....

Tetapi setelah menggunakannya selama 35 hari,
Alhamdulillah sgt2 teruja & bersyukur xsangka produk 6 Inch Body Serum Izeara ni betul2 powerfull.

Kak enot dah berjaya turun hampir 28 KG hanya dlm masa 35 hari...5 Star kak enot bg pd Produk ni....

Berminat nak kurus pantas dgn sapu2 jer....



 LEPAS BERSALIN PERUT I BUNCIT HABIS....
Malu & sekarang nak jaga bebetul...
Pakai Serum Kurus Sejuk Langsung X panas..

Guna 2 Kali Sehari 2 Kg Turun....
Proven & Terbukti pada perut i.
Jadi, dah x malu lagi dgn cik abang
Sekarang suami pon bertambah bernafsu tengok i tau..

Nadia 29 Negeri Sembilan

“Turun 6 Inchi selepas guna 48 Jam ! Really amazing result,
macam xpercaya pun ada..
Ukuran asal dkt 16inch, lepas guna 48jam, 10 inch !
Seluar yg biasa guna ketat pon memang longgar habis.

Really thankfull pd produk 6 Inch Body Serum ni,
dahlah murah ,berkesan sgt2.. tq2

Rita 30, Kuala Lumpur



# BETUL2 X SANGKA DPT RESULT MCM NI #

" Saya tau ramai yg senasib seperti sy dahulu, sgt stress guna bermacam produk kurus dah guna, last2 semua xmemuaskan.

Duit dah habis puluh ribu kat produk & treatment.. 



1 day tu, sy nampak iklan 6 Inch Body Serum, sy nekad utk cuba


memang really dpt result yg amazing gile, mmg xsangka, syukur sgt2

- anita 26 Anita Kuala Lumpur 



 Kelebihan ‘6 Inch Body Serum’ ( Formulasi Pertama Di Asia )
‪#‎Stem‬ Cell Formula
☑ Produk 100% Bebas bahan kimia
☑ Produk 100% Bebas Paraben
☑ 100% Terjamin keberkesanannya menurunkan 6 Inch dalam tempoh 48jam
☑ Menghilangkan parut & selulit lama
☑ 100% Membakar lemak, membentuk struktur badan, mengekalkan kecantikan badan






Apakan kandungan didalam 6 inch body serum


Produk losyen/body serum yang pertama mengandungi Garcinia Cambogia. Tak pernah ada pada slimming losyen lain tau.

garcinia cambogia ni sangat femes di german terutama di kalangan ahli farmasi dalam membantu proses pembakaran lemak dengan pantas. losyen slimming lain mana ada.. kat malaysia baru nak start femes pasal garcinia nie...so...memang patut cuba.


6 inch body serum ada KKM tak?
ADA..KKM approved!
NOT140803635K

Ibu mengandung, menyusukan anak dan berpantang boleh guna tak 6 inch body serum?

Jawapanya BOLEH. untuk pregnant boleh disemua tempat kecuali muka dan perut.


6 inch body serum boleh digunakan dimuka?
TAK BOLEH. Boleh apply diseluruh badan kecuali muka. Leher boleh untuk hilangkan double chin.


SOALAN FAMOUS...6 inch body serum ni panas tak..

saya sendiri dah cuba..SIRIUS..memang tak panas..bukan panas sikit-sikit/suam-suam. TAK PANAS LANGSUNG. Trust me. tak tipu punya. tiada rasa gatal-gatal..atau miang-miang..hanya bau extract lime yang sangat-sangat best.


CARA PAKAI 6 INCH BODY SERUM

Untuk kesan yang fantastic, sapukan 6 inch body serum 4-5x sehari. Selepas mandi, makan dan waktu nak tidur.
TERBAIKK!!!


TESTIMONI 6 INCH BODY SERUM


 bau yang menggoda..hehe..wangi la..tak macam sesetengah body losyen lain.








 KISAH BENAR TURUN 8KG DALAM MASA 14HARI SAHAJA 


“Dah macam-maca, produk kurus yang cuba tapi benar-benar menjadi sekarang ni susah nak jadi,dah guna macam-macam losyen, makan ke, apea semua dah cuba, tetap hampeh..

Setelah kawan syorkan ‘6 Inch Body Serum’ ni memang sumpah macam tak percaya sebab ;-
- Memang tak panas langsung,
- Tak berminyak langsung, yang buatkan rasa tak best mcm losyen kurus lain.
- Bau yang sangat-sangat fresh menaikkan mood uolls bila cium, 
( tak da bau macam perfume tak best @ minyak angin, sebab produk ni from 100% Extract Alami)
- tak da langsung rasa gatal-gatal or miang-miang..Memang rasa macam tak pakai apa-apa


## Yang paling macam tak percaya, bila timbang selepas 2 minggu guna,

WOW dah 12 kg turun tanpa kawal diet @ ubat kurus lain..
Hanya sapu-sapu manja sambil tengok tv je dah boleh kurus..Memang 5 star baig kt company Izeara sebab keluarkan produk Superb ni ‘6 Inch Body Serum’ the best …

IZEARA 6INCH BODY SERUM 



NEW PACKING


READY STOCK....!!!


100%ORIGINAL

KAMI ANTARA STOKIS YANG SAH.


HARGA PASARAN BIASA RM85-100++, tapi harga kami lebih jimat....!!!

now free postage!

1 botol hanya = rm75 sm, rm80 sbh swk !!

2 botol = rm130 sm, rm135 ss

:)


UNTUK PERTANYAAN & TEMPAHAN SILA INBOX ATAU :

SMS/WHATAPPS :0173079774
WECHAT : lynndino_shop
PM/INBOX FB: Lynn Dino iii
Instagram: @lynndino_shop
=======================================
=======================================