Lynn Dino Shop

Lynn Dino Shop
insyaallah kami sentiasa ada special price utk regular customer / pelanggan tetap kami.. pastikan anda setia bersama kami dan support kami sampai bila2 ya :)
** Kepada pelanggan yg disayangi, kami sentiasa online setiap hari utk anda :)

** Sebarang pertanyaan boleh hubungi wassap / sms saya 017-3079774. wechat id lynndino_shop

Followers

May 21, 2013

SOLID FIBER Plus VITAMIN C


SOLID FIBER Plus VITAMIN C















ader yang diantara anda kat sini yang ada msalah gemok..?makan pil kurus tetap tak kurus?makan pil gebukan skin pun tak der different pun kan...

tau tak kenapa??sebabnyaaa TOKSIN DEGIL yang dah tersimpan bertahun2 lamanya dalam badan termasuk USUS/KOLON...sangat merbahaya...

supplement apa pun yg untuk mencantikkan diri kita lansung tak dapat diserap dalam badan..dan hasilnya hanya buang masa dan buang duit...ni lah silapnya...apa2 nak buat pun kena DETOX dulu ...

pembuangan toksin tak lama pun...dalam sebulan je dah boleh cleankan..kita je yang masih simpan bertahun2...inilah yg berlaku dekat bahagian2 pelipat kita makin lama makin gelap...betul tak cakap??tak pun gi check skng...hehe....biler dah detox nampak skin kiter cerah tu actually bukan sebb fiber ni sangat bagus tapi sebab toksin u olls dah habis dibuang......

lepas tu kalau ambik supplement aper2 sure jadik punya...biler toksin dah disingkirkan ia akan tersingkir bersama lemak yg berunsurkan minyakkk dan lemakkk tepu...so do it now!!!!

SOLID FIBRE PLUS VITAMIN C :: 
Tujuan utama SOLID FIBRE PLUS VITA C- Kuruskan berat badan( dah cuba banyak sangat produk kurus, lotion kurus, tapi aku masih tak kurus. Rahsianya ialah banyak toxin dalam usus. Sampai ubat kurus pun tak jalan. Ambil Solid Fibre setiap pagi, kesan kurus dalam 1 minggu dah boleh nampak )- Detox / Bersihkan usus dari TOXIN( Toxin ni racun. Berwarna gelap. Dah la kita ni Melayu, melanin asal kita memang pigment warna gelap. Kalau mat salleh melanin dia cerah . Makan lah produk gluta , injection, collagen, vitamin c, ada juga yang alami masalah masih x cerah macam orang lain. Toxin suka kumpul dekat kaki. Dan celah ketiak. serta paru2 dan usus. Lagi2 kalau merokok or hidu asap rokok ! Minum SOLID FIBRE PLUS VITA C ni bukan je buat korang KURUS, tapi kulit nampak CERAH. Hakikatnya bukan CERAH, tapi kulit korang dah BERSIH dari TOXIN . Minum SOLID waktu pagi, dan malam before tidor amek lah supplement )

P/s :: Solid Fiber + Vit C Detox semua toksin degil yg kite simpan bertahun lamenyeSelepas detox semua supplement yg anda ambil pasti berkesan!!!Kurus dan gebu serentak dengan tindakan detox solid fiber!!!!Disarankan buat anda yg sangat susah turun berat badan....

Tujuan utama SOLID FIBRE PLUS VITA C

- Kuruskan berat badan
( dah cuba banyak sangat produk kurus, lotion kurus, tapi aku masih tak kurus. Rahsianya ialah banyak toxin dalam usus. Sampai ubat kurus pun tak jalan. Ambil Solid Fibre setiap pagi, kesan kurus dalam 1 minggu dah boleh nampak )

- Detox / Bersihkan usus dari TOXIN
( Toxin ni racun. Berwarna gelap. Dah la kita ni Melayu, melanin asal kita memang pigment warna gelap. Kalau mat salleh melanin dia cerah . Makan lah produk gluta , injection, collagen, vitamin c, ada juga yang alami masalah masih x cerah macam orang lain. Toxin suka kumpul dekat kaki. Dan celah ketiak. serta paru2 dan usus. Lagi2 kalau merokok or hidu asap rokok ! Minum SOLID FIBRE PLUS VITA C ni bukan je buat korang KURUS, tapi kulit nampak CERAH. Hakikatnya bukan CERAH, tapi kulit korang dah BERSIH dari TOXIN . Minum SOLID waktu pagi, dan malam before tidor amek lah supplement )

P/s :: Solid Fiber + Vit C
Detox semua toksin degil yg kite simpan bertahun lamenye
Selepas detox semua supplement yg anda ambil pasti berkesan!!!
Kurus dan gebu serentak dengan tindakan detox solid fiber!!!!
Disarankan buat anda yg sangat susah turun berat badan....
TAK PAYAH AMEK SOLID FIBER KALAU KORANG NAK MAINTAIN SEMUA BENDA BURUK NI DALAM BADAN KORANG ---HEHEHEHE- ( I tak nak )
- Gemuk- Sembelit- Selalu Kentut- Selalu sakit kepala - Perut buncit
- Selalu rasa lesu - Mood tak menentu - Pemarah
- Nafas or MULUT BUSUK- Selalu lapar- Najis berbau
- Wajah Kusam - Gastric- Kaki Hitam - Celah ketiak hitam
- Jerawat Meriah kat muka - Parut susah nak ilang- Perokok
P/S : ambik la apa supplement pun, supplement kurus, supplement kulit, tetapi if tak amek SOLID FIBER , kebarangkalian nak dapat result , memang tak tinggi. Tapi if korang amek SOLID FIBER , saya pasti sangat korang akan dapat result yang diinginkan..

CARA PENGAMBILAN FIBER + VIT C
1 Sudu kecil fiber+vit c
1 Sudu kecil gula (sedikit sahaja)
1 Sudu Milo / apa sahaja air kegemaran anda.

Mix semua bahan di atas di dalam shaker..shake dan minum. 10 minit sebelum makan pagi, tengahari dan malam. boleh juga mix dalam cawan dan kacau pakai sudu je :)

kalau nk jimat.. 2 minggu pertama ambil setiap pagi sebelum sarapan hari2 
start minggu ke3, ambil setiap pagi sebelum sarapan selang sehari

Alhamdulillah...kalau payah sangat rasa nak turun berat, please sangat2 cuba fiber. Rasa sendiri dan nilai dengan harga yang sangat murah tapi kita mampu tersenyum...kandungan FIBER + VIT C dari dua jenis serat~

TAK PAYAH AMEK SOLID FIBER KALAU KORANG NAK MAINTAIN SEMUA BENDA BURUK NI DALAM BADAN KORANG ---HEHEHEHE- ( I tak nak )
- Gemuk
- Sembelit 
- Selalu Kentut
- Selalu sakit kepala
- Perut buncit
- Selalu rasa lesu 
- Mood tak menentu
- Pemarah
- Nafas or MULUT BUSUK
- Selalu lapar
- Najis berbau 
- Wajah Kusam
- Gastric
- Kaki Hitam
- Jerawat Meriah kat muka
- Parut susah nak ilang
- Perokok 

1 botol utk 1 bln

CARA PENGAMBILAN FIBER + VIT C
1 Sudu kecil fiber+vit c
1 Sudu kecil gula (sedikit sahaja)
1 Sudu Milo / apa sahaja air kegemaran anda.

Mix semua bahan di atas di dalam shaker..shake dan minum. 10 minit sebelum makan pagi, tengahari dan malam. boleh juga mix dalam cawan dan kacau pakai sudu je :)

kalau nk jimat.. 2 minggu pertama ambil setiap pagi sebelum sarapan hari2 
start minggu ke3, ambil setiap pagi sebelum sarapan selang sehari

Now Free Postage~!
1 botol = rm50 sm, rm55 ss

UNTUK PERTANYAAN & TEMPAHAN SILA INBOX ATAU :
SMS/WHATAPPS :0173079774
PM/INBOX FB: Lynn Dino iii
Email:lyn_zlyn@yahoo.com
=======================================
=======================================


May 20, 2013

SERUM RAMBUT dgn Aloe Vera utk mengatasi masalah rambut


SERUM RAMBUT dgn Aloe Vera utk mengatasi masalah rambut







SESUAI UNTUK:
- RAMBUT BERBAU BUSUK (BG YG PAKAI TUDUNG)
- RAMBUT ROSAK AKIBAT DIWARNAKAN
- RAMBUT KUSUT DAN GUGUR
- JUGA BAIK SEBAGAI RAWATAN DAN PENJAGAAN RAMBUT SETIAP HARI



FUNGSI:
- melembut & melembapkan rambut
- menyinarkan rambut
- rambut mudah diurus
- elakkan dari rambut bercabang
- merawat rambut rosak akibat bahan kimia & alat pendandan rambut
- melebatkan rambut
- rawat masalah rambut gugur
- menghitamkan rambut
- melindungi rambut dari sinar UV



CARA GUNA:
Selepas bersyampu, keringkan rambut, putarkan hujung kapsul hingga putus. picitkan ke tapak tangan & sapukan rata pada rambut, elakkan terkena kulit kepala. Biarkan jangan dibilas.



ISI KANDUNGAN:
Aloe vera oil, Pro Vit B5, Vit A, Vit B, Jojoba Oil, Vit C, UV Protector


Sebiji rm1.50 + postage rm6 sem/rm9 S&S

Now Free Postage!
15 biji + Free 3 biji = rm20, rm25 S&S (biasa rm30++)

:)


UNTUK PERTANYAAN & TEMPAHAN SILA INBOX ATAU :
SMS/WHATAPPS :0173079774
PM/INBOX FB: Lynn Dino iii


Email:lyn_zlyn@yahoo.com
=======================================
=======================================

HOT!! PRODUK KURUS ADVANCE SLIM


HOT!! PRODUK KURUS ADVANCE SLIM 






Now Free Postage!
1 box = RM105 sem, rm110 S&S (biasa 150)
3 box = RM210 sem, rm215 S&S (biasa rm450)
7 box = RM420 sem, rm430 S&S (biasa rm1050)

**cadangan saya, permulaan boleh ambil sekotak dulu utk cuba.. lps dh habis sekotak, kalau ok, nak lebih jimat ambil 7 kotak.. purata rm60 sekotak.. 

Maaf dah ADVANCE SLIM dah SOLD OUT, pihak kami recommend Hoodia P57 paling ramai customer puji, paling berkesan!


Hoodia P57 mampu menurunkan berat badan sehingga 1kg dlm 2-3 hari!! :)) Ramai customer telah membuktikan mereka berjaya menurunkan berat sehingga 4kg dlm 8-9 hari!! Kini ada dlm bentuk Trial 15 biji utk 15 hari! Buktikan sendiri!





Now free postage!
1 box (30biji) = rm85 sm, rm90 ss (biasa rm120-140)

Trial 15biji = rm50 sm, rm55 ss

jika anda ada Facebook, klik link ni utk tengok semua testimonial:  
https://www.facebook.com/media/testimonialhoodia

UNTUK PERTANYAAN & TEMPAHAN SILA INBOX ATAU :

SMS/WHATAPPS :0173079774

PM/INBOX FB: Lynn Dino iii


Email:lyn_zlyn@yahoo.com

=======================================


=======================================

♥ Japan Slimming Shaper ~ membentuk badan menawan ♥


♥ Japan Slimming Shaper ~ membentuk badan menawan ♥






Slimming shaper yg membakar lemak di perut dan spare tyre serta membentuk payudara menawan.. Mudah pakai mcm pakai singlet je.. Boleh pakai dlm baju kurung atau kemeja masa ke tempat kerja.. Atau pakai dlm tshirt.. Atau boleh pakai mcmtu saja di rumah.. Kan best! ;)

A.Perfectly wrap your body to ensure instant slimming
B.Look attractive & slim in this Shaper
C.Suitable for those sit in office for long period without exercise
D.Shape up your body to get nice curve

free size & stretchable



Now Free Postage!
1 helai = rm60, rm65 S&S (biasa rm75++)

:)


UNTUK PERTANYAAN & TEMPAHAN SILA INBOX ATAU :
SMS/WHATAPPS :0173079774
PM/INBOX FB: Lynn Dino iii


Email:lyn_zlyn@yahoo.com
=======================================
=======================================


♥ Japan Doyen Sleeping Bust Up Bra ♥


♥ Japan Doyen Sleeping Bust Up Bra ♥ 








Tak selesa pakai bra biasa ketika tdo? besi dan tali bra agak menyakitkan dan membuat kita tak selesa. Dapatkan japan doyen sleeping bra.. Sgt selesa pakai di samping membentuk payudara lebih cantik dan tegang ;)



-Lifts and shapes bust during sleep time to achieve a wonderful figure
-Ensures an attractive bustline 
-Lift bust and superb bust up effect for better curve line
-Shapes your bust perfectly for permanent results
-Superb comfort for sleep time usage 



Size:
[M]- Bust measurement 79 - 87 cm 
[L] - Bust measurement 86 - 94 cm 

Colour: Black


Now Free Postage!
1 helai = rm60, rm65 S&S (biasa rm70++)

:)


UNTUK PERTANYAAN & TEMPAHAN SILA INBOX ATAU :
SMS/WHATAPPS :0173079774
PM/INBOX FB: Lynn Dino iii


Email:lyn_zlyn@yahoo.com
=======================================
=======================================

♥ Classy Lace Waist Shaper ~ bakar lemak di perut dan spare tyre


♥ Classy Lace Waist Shaper ~ bakar lemak di perut dan spare tyre! ♥







Lace waist shapper mrmbakar lemak diperut.. Sungguh selesa dipakai.. Membuat pinggang lebih ramping terbentuk serta menghapuskan spare tyre sekitar pinggang ;)


A. Shape up & slim down immediately
B. Burns fat with massaging effect
C. Reduce waistline effectively
D. Superb comfort & supports your back
E. Strong immediate slimming effect
F.Double Layer to ensure better results
G.Suitable for dresses/all occation



SIZE:
M- L(Waistline:64cm- 77cm)
L- LL (Waistline: 69cm- 85cm)

Available in Black/Pinky Skin colour


Now Free Postage!
1 helai = rm60, rm65 S&S (biasa rm70++)

:)


UNTUK PERTANYAAN & TEMPAHAN SILA INBOX ATAU :
SMS/WHATAPPS :0173079774
PM/INBOX FB: Lynn Dino iii


Email:lyn_zlyn@yahoo.com
=======================================
=======================================

♥ Waist Massage Shaper ~ bakar lemak di perut dan spare tyre! ♥


♥ Waist Massage Shaper ~ bakar lemak di perut dan spare tyre! ♥







Jom bakar lemak di pinggang dan perut seawal 1-2 minggu! Mmg best n superb!



A. Shape up & slim down immediately
B. Burns fat with massaging effect
C. Reduce waistline effectively
D. Superb comfort & supports your back
E. Strong immediate slimming effect


*tiada zip, pakai dari bawah. kain cotton

Available in black colour
free size, boleh fit sampai pinggang 36 inci

Now FREE POSTAGE!
1 helai = rm55, rm60 S&S (biasa rm65++)

:)


UNTUK PERTANYAAN & TEMPAHAN SILA INBOX ATAU :
SMS/WHATAPPS :0173079774
PM/INBOX FB: Lynn Dino iii


Email:lyn_zlyn@yahoo.com
=======================================
=======================================

♥ Thigh Shaper ~ bakar lemak di paha anda dgn selesa! ♥


♥ Thigh Shaper ~ bakar lemak di paha anda dgn selesa! ♥






Sgt sesuai utk anda yg mempunyai paha atau betis besar.. Membakar lemak dan mengurangkan selulit ;)



-Shape and slim your thigh using the Thigh Shaper 
Now !!!
-360 covers the whole thigh with right compression
-Burns fat with super comfort
- Slim up to a perfect curvaceous leg today



♥ 1 saiz fit S-XL


Now FREE POSTAGE!
1 pasang = rm45 sem, rm50 S&S (biasa rm55++)

:)


UNTUK PERTANYAAN & TEMPAHAN SILA INBOX ATAU :
SMS/WHATAPPS :0173079774
PM/INBOX FB: Lynn Dino iii


Email:lyn_zlyn@yahoo.com
=======================================
=======================================