Lynn Dino Shop

Lynn Dino Shop
insyaallah kami sentiasa ada special price utk regular customer / pelanggan tetap kami.. pastikan anda setia bersama kami dan support kami sampai bila2 ya :)
** Kepada pelanggan yg disayangi, kami sentiasa online setiap hari utk anda :)

** Sebarang pertanyaan boleh hubungi wassap / sms saya 017-3079774. wechat id lynndino_shop

Followers

October 14, 2016

Ekstrak Belacak Original

Ekstrak BELACAK ORIGINAL
Minyak KASIH SAYANG.💕👍👍👍👍

 

 

 

 
 

 

 

 

Ramai customer mengadu, rugi beli ekstrak belacak original ni, sapu 2-3 kali da sendat bra, sendat seluar, kena beli baru, sbb breast dan punggung cpt sgt besar dan padat .. Hihi rugi kan, lg rugi kalau tak beli sbb takde keyakinan dpn husband bila breast kecut dan kendur je.. Harga pun murah2 jer..

👉Ramuan👈
Pinang muda, Minyak belacak, Umbun kelapa, Dan lain ramuan turun temurun hingga 100% lengkap.

👉Khasiat💪💪💪💪💪
Urutan atau sapuan untuk membesarkan, memanjangkan dan melebarkan penuh bertenaga untuk keharmonian dalam hubungan seks (suami isteri)💏 dapat menjaga kehidupan suami isteri dan penuh ghairah.

👉.Bagi wanita boleh memontokkan serta menegangkan payudara dan dapat menyembuhkan gejala gejala kanser payudara.

👉anak dara, wanita berkahwin, pregnant n breastfeed juga boleh guna

👉Cara pakai:
3 minit urut pagi dan malam PADA payudara.
(Cara urut akan di pm)

#kesan seawal 3 hari

Now free postage!
❤️1 botol = Rm55 sm, rm60 ss

Nak ke dear? 😊

Telegam / Wassap: 0173079774
Wechat ID: lynndino_shop  
Email: lyn_zlyn@yahoo.com
Follow instagram @gorgeousleem_lynndino_shop
blog saya: http://lynndino-iii.blogspot.com/ 

(Y) LIKE page: Lynn Dino Vitamin E Softgel
https://www.facebook.com/pages/Lynn-Dino-Vitamin-E-Softgel/162941823825219 

October 13, 2016

Vit C Powder by Nlee Beauty

🍋Vitamin C Powder by NLEE BEAUTY. 🍋

 

 
vitamin C ni adalah 100% pure vitamin c.Tanpa campuran bahan2 lain.

 

 

 

 

 

 



🍋Fungsi :
Mencerahkan kulit wajah dan badan
Memudarkan parut jerawat dan badan
Memudarkan Parut Operation / Luka / Melecur
Menutup liang pori di wajah
Mengurangkan kulit berminyak
Merawat kulit yang bermasalah.
Merawat kulit kering
Merawat tumit merekah
Merawat kulit kusam
Merawat eye bag
Merawat resedung dan alergi
Menguatkan kuku
Menguatkan rambut yang rapuh
Membantu mengawal Penyakit Kencing Manis
Menghilangkan Senggugut
Membantu Kitaran Haid Kembali Normal

🍋CARA KEGUNAAN :- 
1. campurkan ke dalam air masak dan minum
2. campurkan ke dalam air jus oren/asam/blackcurrent dan sbgainya
3. ambil secubit vit c , titiskan air, dan sapu kwsn bermasalah
4. capurkan kedalam air suam utk merawat selsema

✔ 1 gelas air suam (150ml / 200ml)
Sedikit cordial oren sunquick (agak2 2 sudu besar)
✔ 1 sudu besar gula (kalau masam sgt boleh + lagi gula)
✔ Suku sudu teh serbuk vit c BY NLEE BEAUTY 
✔ 1/2 biji limau nipis (perah ke dalam air)

🍋Minum setiap pagi.
Kesannya kita akan rasa lawas. Jadi lemak x sempat berkumpul dlm perut confirm kita buang.

🍋TIPS MENCERAHKAN KAWASAN GELAP DI BADAN :-
1. Lotion badan (apa2 brand pun boleh)
2. Serbuk vitamin c ( VIT C POWDER BY NLEE BEAUTY)
4. Letakkan di tapak tangan anda. Kemudian campurkan.
5. Sapu di bahagian yg ingin dicerahkan
( buku lali, siku, lutut, jari kaki dll)
.
🍋Tips tambahan :-
Boleh juga rendamkan kaki dahulu dalam air suam utk lembutkan kulit. Kemudian baru sapu lotion + vit c ini.. 
Boleh buat hari-hari atau ikut kelapangan masa anda. 

🍋WAKTU PENGAMBILAN :
Satu gelas setiap pagi sebelum sarapan dan sebelum tidur malam
.
HARGA : 
❤️1 botol Rm40 sm, rm45 ss
Free postage!

Nak ke dear? ☺️


Telegam / Wassap: 0173079774
Wechat ID: lynndino_shop  
Email: lyn_zlyn@yahoo.com
Follow instagram @gorgeousleem_lynndino_shop
blog saya: http://lynndino-iii.blogspot.com/ 

(Y) LIKE page: Lynn Dino Vitamin E Softgel
https://www.facebook.com/pages/Lynn-Dino-Vitamin-E-Softgel/162941823825219 

Kakicantiq Tea & Slimming Detox Tea

Slimming Detox Tea dan Kaki Cantiq Tea


 



 


 


 


 


 


Ramai dah berjaya , yang pastinya kurus dengan 100% dry herb tau . minum tea rilek2 boleh kurus.


SLIMMING DETOX TEA ( SDT ) RM15


Kebaikan dan fungsi SDT :

  •   Mengempiskan Perut yg BUNCIT
  •   Membuang Lemak yg DEGIL 
  •  Menyelesaikan masalah OBESITI
  •   Menyelesaikan masalah SEMBELIT
  •   Menurunkan PARAS GULA dalam DARAH
  •   Menurunkan tahap KOLESTROL 
  •  Membuang ANGIN dalam badan 
  •  Penurunan PANTAS sehingga 6KG dalam masa 14 Hari.
  •   1 pack ada 15 sachet.
  •   1 sachet bole guna 2 kali
  •   Minum malam sehari sekali 
  •  Tidak cirit birit

  


KHASIAT KAKI CANTIQ TEA (KCT)

RM 25.00


  •   Mengecilkan peha 
  •  Mengecilkan lengan 
  •  Mengurangkan air berlebihan dalam badan 
  •  Melawaskan kencing 
  • Mengurangkan selera makan
  •  Cepat kenyang
  •  1 pack ada 15 sachet 
  • 1 sachet boleh guna 2 kali 
  •  Minum pagi sehari sekali 
  •  Tidak cirit birit 


jadi semunya dah clear tentang fungsi detox tea ni kan ? kenapa perlu berdetox setiap hari ?

Detox ni ibarat pembersihan dalam badan . Dalaman badan kita ni tak semestinya bersih seperti diluar . Kalau luar kita boleh basuh , tp utk dalaman kita perlu DETOX . Tambahan , detox ni juga mampu ,melicinkan kulit dan membakar lemak . sebab tu boleh kurus . hehe


Kesan penggunaan detox tea ni dapat di lihat seawal 1 minggu dengan penggunaan 2 jenis tea ( SDT & KCT ) byk feedback yang diterima daripada mereka yg telah berjaya langsing !


Notes untuk consume Medina Desire Teatox : 


👉 Low blood pressure - ambik slimming teatox shj!

🚫 kakicantiq teatox

👉gastrik - blh ambik, xde masalah

👉menyusu - ambil slimming teatox shj!


 kaki cantiq teatox

Men/women ✔✔

kecuali kc tea

ibu menyusu

mengandung

dlm pantang

darah rendah


sdt sume bole 

kecuali 

ibu mengandung


SEMUA BOLE AMBIL DENGAN UBAT DOKTOR,SUPLEMENT,COLLOGEN.


KAKI CANTIQ TEA RM25


minum selepas sarapan pagi

sudah minum tea.uncangnya jangan dibuang 

 ya.buat sapu wajah atau mask.sesuai untuk bersihkan wajah dan masalah resdung.

boleh disapu dibahagian tumit kaki

minum begitu saja tanpa gula.

yang paling penting.konsisten minum air kosong secukupnya sesuai dengan berat badan


SLIMMING DETOX TEA


1 pack ada 15 sachet.

1 sachet bole guna 2 kali  ( TIDAK DI GALAKKAN )

Minum malam sehari sekali 

Tidak cirit birit

yang paling penting.konsisten minum air kosong secukupnya sesuai dengan berat badan


Harga murah2 ajoo..


❤️Kakicantiq tea = rm25

❤️Slimming detox tea = rm15

Postage add rm8 sm/rm12 ss


Nak ke dear? ☺️


Telegam / Wassap: 0173079774

Wechat ID: lynndino_shop  

Email: lyn_zlyn@yahoo.com

Follow instagram @gorgeousleem_lynndino_shop

blog saya: http://lynndino-iii.blogspot.com/ 


(Y) LIKE page: Lynn Dino Vitamin E Softgel

https://www.facebook.com/pages/Lynn-Dino-Vitamin-E-Softgel/162941823825219 


Selfie Mirror


📱💡Ring Selfie Lamp💡📱


 

 


 


 


 


Sapa yg suka selfie pasti akn kecewa bila berada di tempat gelap kan? 

Takkan nk suluh torch light kt muka hehe.. mesti nk dptkan selfie lamp ni.. 👱🏻‍♀️


Lampu unik ini menghasilkan efek skin tone yg cantik dan catch light yg menarik.. 👰🏻


Cahaya boleh adjust so anda blh pilih tahap terang yg anda mahukan


Pakai 2 bateri AA

Saiz 90x90x30cm

Warna lampu: Putih warm

Warna ring: Pink / Putih / Hitam / Hijau


Harga pasaran mencecah m99, harga kami cumalah... :


❤️1 pcs = rm46 sm, rm50 ss

Free postage!


Nak ke dear? ☺️


Telegam / Wassap: 0173079774

Wechat ID: lynndino_shop  

Email: lyn_zlyn@yahoo.com

Follow instagram @gorgeousleem_lynndino_shop

blog saya: http://lynndino-iii.blogspot.com/ 


(Y) LIKE page: Lynn Dino Vitamin E Softgel

https://www.facebook.com/pages/Lynn-Dino-Vitamin-E-Softgel/162941823825219 


Bust Up Express

🍇Bust Up Express (BUE)🍇

 

 
 
 

 

 
Hati runsing memikirkan bentuk payudara & punggung:
- Kecil
- Kendur
- Leper

🍇ANDA SERING DIBELENGGU PERSOALAN BERIKUT?
✔ Inginkan payudara yang lebih besar, lebih pejal, dan lebih terangkat?
✔ Inginkan payudara yang “kembali muda” setelah memberi penyusuan anak atau penuaan?
✔ Mahu kaedah yang terbukti berkesan, cepat, selamat dan semulajadi tanpa kimia?

Tukarkan payudara anda yang lisut,kendur,leper dan kecil kepada yang.
Kelihatan lebih Anjal
Nampak lebih Besar
Tampak Montok
Lebih Anggun dan Seksi.

🍇12 MANFAAT DALAM 1 JAR :-
ツMenambah saiz payudara serta menegangkan, menjadikan lebih pejal, tegang, terangkat dan seksi
ツMenegangkan punggung yang kendur
ツMelangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak
ツMerawat masalah berkaitan rahim
ツMenghalang jangkitan pada vagina dan pundi kencing
ツMengetatkan vagina
ツMenghilangkan bau badan dan bau peluh
ツMencegah dan mengurangkan penyakit migrain
ツMenjadikan kulit lebih lembut dan lebih muda
ツMencerahkan kulit termasuklah kulit pada bahagian puting payudara
ツMenganjalkan kulit yang melendut
ツMelambatkan proses penuaan

🍇Bust Up Express sesuai untuk mereka yg berumur 18 tahun ke atas

🍇BUST UP EXPRESS MINI EDITION/ TRIAL EDITION
Nak jaga aset tapi...budget dah kurang..
Gaji pon lambat lagi..
Orang lain sume dah berebut nak beli Bust Up Express.. 
❌ Jangan risau..kami prihatin dengan anda..Kami ada menawarkan pilihan BUE MINI EDITION..Tahan dalam 2 minggu

🍇Rasa: anggur
Cara mkn: 1 scoop, 2 kali sehari, tahan 1 bln
☛ Hanya ambil 1 scoop penuh setiap hari sebelum sarapan dan sebelum tidur. Boleh pilih sama ada hendak makan terus atau campurkan dalam air kosong. Untuk mendapatkan kesan yang lebih maksima adalah mengemam serbuk BUST UP EXPRESS ke dalam mulut untuk beberapa saat.

Semua wanita blh ambil kecuali wanita mengandung 1-3bln

Harga pasaran mencecah rm150, harga kami cumalah:

❤️1 botol = rm100 sm, rm105 ss

Free postage!

Free sabun & serum breast!


Nak ke dear? ☺️


Telegam / Wassap: 0173079774
Wechat ID: lynndino_shop  
Email: lyn_zlyn@yahoo.com
Follow instagram @gorgeousleem_lynndino_shop
blog saya: http://lynndino-iii.blogspot.com/ 

(Y) LIKE page: Lynn Dino Vitamin E Softgel
https://www.facebook.com/pages/Lynn-Dino-Vitamin-E-Softgel/162941823825219

April 10, 2016

Mirabelle 8lim







Seriuss!!!..

80% WANITA MALAYSIA yang bujang mahupun yang dah berkahwin mempunyai PERUT yang GENDUTT dan BONCITTT !!!.. tul x sayangg?? ;-) ;-)

Jom nampak ramping macam saya sayanggg..hehe
Order skrg!!!
-----------------------------------------------------------

Jualan Hot Product -
"Mirabelle 8lim" - tali pinggang yang membentuk perut & pinggang ramping serta merta.

Semua orang akan melihat pinggang anda yang ramping tapi tiada siapa yang akan tahu rahsia cantik anda.. memperkenalkan 

"Mirabelle 8lim" dengan "TEKNOLOGI DOUBLE COMPRESSION" membantu membentuk Perut & Pinggang Ramping serta merta

1. Beribu-ribu TESTIMONI
2. Sangat sesuai utk perut BUNCIT
3. Sangat sesuai utk kaum ibu yang tgh berpantang.
4. Sangat mudah pakai, selesa dan gebu
5. Menyembunyikan perut buncit anda serta merta
6. Menyokong belakang badan anda
7. Melangsirkan pinggang anda
8. Menyokong tulang belakang anda
9. Membantu postur anda
10. Tubuh nampak menarik
11. Sesuai pakai masa Kerja, Exercise, Majlis keraian , & dirumah
12. Orang hanya perasan anda RAMPING
13. Slims pinggang anda untuk angka yang sempurna yang anda mimpikan

================================================
PROMOSI TERHAD -

Pm INBOX lynn ye..
Pm INBOX lynn ye..

atau 

Whatsapps "Mirabelle " ke 017-3079774
Whatsapps "Mirabelle " ke 017-3079774

atau

Tggalkn "NO. PHONE" anda di ruangan komen utk kami Whatsapp..
Tggalkn "NO. PHONE" anda di ruangan komen utk kami Whatsapp..

================================================

>>>Amaran untuk masa terhad dan stok selalu Sold Out!!!

Mirabelle

Mirabelle adalah bengkung plg best abad ini! Tak bergulung! Tak berlipat! Selesa! Blh adjust kerampingan smpai mana anda nak.. Makin lama pakai makin ramping.. 
.
Kini anda akan nampak lebih ramping dan membantu anda reshaped balik body anda lebih pantas.
.
Sesuai dipakai sesiapa sahaja termasuk wanita lepas bersalin. Boleh dipakai bersama krim kurus juga kalau nak.. 
.
Saiz pilihan dari S/M, L/XL
.
Warranti 30 hari.
.
Free 'Mystery gift'
Free Postage.
.
Pelaburan untuk kelihatan ramping dan menawan dengan Mirabelle Slim 😍😍💃🏻💃🏻💃🏻
Harga pasaran mencecah RM140-150, harga kami cumalah....

1 set MSlim  - RM 130.00
2 set MSlim   - RM 240.00

Warna - Krim / Hitam
Sila bagi ukuran PINGGANG / WAIST LINE utk saiz anda...
-----------------------------------------
Wassap: 0173079774
Wechat ID: lynndino_shop  
Email: lyn_zlyn@yahoo.com
Follow instagram @gorgeousleem_lynndino_shop
blog saya: http://lynndino-iii.blogspot.com/ 

(Y) LIKE page: Lynn Dino Vitamin E Softgel
https://www.facebook.com/pages/Lynn-Dino-Vitamin-E-Softgel/162941823825219 


Miss V Perfume by Molly






❤️ Perfume Miss V by Molly ❤️

KENTUT FARAJ, LONGGAR, KEPUTIHAN, BERBAU??
.
Semuanya hilang semudah ABC hanya dengan MISS V PERFUME.. 
.
Tak perlu insert
Tak perlu jamu
Tak perlu cuci
.
Cuma SPRAY Cik V anda.. Tak perlu bilas.. Masalah ini hilang.. Cik V anda terus wangi aroma strawberry.. Encik suami pun melekat hari hari ..
.
KETAT. WANGI. KEPUTIHAN TIADA ❤

MASALAH DALAMAN YG MENGHANTUI WANITA SELESAI DALAM MASA 3HARI SHJ❗

Akak2 wajib tau jaga Miss V akak utk suami❗Berbau dah 1 masalah. Longgar lagi.. Gatal2.. Keputihan teruk.. Aduhhh.. Anak dara pon elok pakai produk ni.

Tak perlu feminin wash. Tak perlu pil❗Cuma spray shj wangi semerbak strawberry dan KETAT❗
Suami pon bertambah syg uolsss❗

KEPUTIHAN TIADA. MISS.V WANGI SEPANJANG HARI. 

Kat sini ada bakal pengantin tak ?? Yg dah kahwin atau anak dara pon WAJIB cuba. Elok jaga miss.V dari awal. Segala kotoran dan masalah miss.V boleh hilang. Tiada lagi gatal2 atau keputihan. Selasa dan wangi sepanjang hari. 

Miss.V Perfume, semburan wangian pertama utk miss.V. Wangian strawberry. Miss.V dari bahan organik dan tiada bahan kimia. Ada kelulusan KKM.

Miss V Perfume ke Korea. Hehe. Ramai yg jatuh cinta berkali2 dgn Miss V Perfume. Beratus feedback positif yg diterima. 

Fungsi Miss V Perfume :-
✅Menghilangkan kegatalan
✅Membunuh bakteria dan kulat
✅Merawat keputihan
✅Mengetatkan faraj
✅Memulihkan luka selepas bersalin
✅Memberi haruman sepanjang hari
✅Mencegah kegatalan serta ketidakselesaan
✅Mencegah bau yang kurang enak
✅Tidak perlu meggunakan pantyliner lagi
 
Harga:
❤️1 botol = rm53
Postage add: rm7 sm/rm11 sbh swk

Nak ke dear? 😊

Wassap: 0173079774
Wechat ID: lynndino_shop  
Email: lyn_zlyn@yahoo.com
Follow instagram @gorgeousleem_lynndino_shop
blog saya: http://lynndino-iii.blogspot.com/ 

(Y) LIKE page: Lynn Dino Vitamin E Softgel
https://www.facebook.com/pages/Lynn-Dino-Vitamin-E-Softgel/162941823825219 


Losyen Putih Ajaib Che Ta



LOTION PUTIH AJAIB BY CHE TA

Kalau anda nak tahu....
Putih Ajaib ini merupakan Inspirasi Wangian dari Precious By RCW ...

Anda inginkan kulit yang Cerah Putih Berseri macam Che Ta 

Kalau jawapan anda adalah YA , (Sape tak nak ooooi dapat kulit cam Che Ta 

Anda Jangan tunggu lagi...
Meh sini rapat-rapat untuk dapatkan Lotion Ajaib keluaran terbaru RCW nikan

Kami boleh memberi jaminan untuk anda semua...
Kulit anda akan Cerah , Gebu & Licin aje hanya dalam masa SEMINGGU sahaja 
Tapi , Dengan Syarat la...
Syarat mudah sangat haih image
Anda haruslah RAJIN & gunakan secara KONSISTEN kan

🌼 Diperkaya dengan Collagen Organic dan Vitamin E.
🌼 Mampu melembut, mencerah & merawat kulit serta memelihara kulit tangan dan badan daripada pancaran sinar uv serta kekeringan kulit.
🌼 Confirm putih hanya dalam masa SEMINGGU !! Dengan syarat, kena la rajin pakai.

Cara guna:
1) Sapu putih ajaib di seluruh badan & susurkan ke bahagian badan terutama di peha bwh lengan siku lutut & biarkan kering...
2) Boleh digunakan sekerap mungkin.

Bhn hebat:
* Aqua , Glycerin , Helianthus Annuss (Sunflower) ,  Seed Oil , Isopropyl Myristate , Petalatum , Dimethicone , Collagen 

Size: 110mL

❤️ Harga = RM39
+ POSTAGE RM7 (SM) RM11 (SS)

Nak ke dear? 😊

Wassap: 0173079774
Wechat ID: lynndino_shop  
Email: lyn_zlyn@yahoo.com
Follow instagram @gorgeousleem_lynndino_shop
blog saya: http://lynndino-iii.blogspot.com/ 

(Y) LIKE page: Lynn Dino Vitamin E Softgel
https://www.facebook.com/pages/Lynn-Dino-Vitamin-E-Softgel/162941823825219 

Iope Air Cushion Original

















Iope Air Cushion Original

FENOMENA IOPE BB AIR CUSHION !!!

Memang HOT ITEM.. Ramai orang cari IOPE BB AIR CUSHION ni..

Memang cantik coverage IOPE BB AIR CUSHION boleh tutup cela diwajah..
Kulit juga akan nampak macam gebu dan licin macam satin

Siapa tak nakkan? Patut la ramai orang suka gila dengan IOPE BB AIR CUSHION ni..

Kod warna: 
Kita cuma ada N21 sahaja ya sebab sesuai untuk semua jenis tona kulit..
Bila pakai N21 wajah kelihatan natural je..

Moistizes skin, giving it a healthy glow
Improves the condition of the pores for flawless skin
Reduces fine lines with additional active ingredients
Long-lasting without darkening side effects
 
Directions
After the foundation makeup base or foundation of the afternoon sun block in step or two
whenever fleeting blemish. (Make-up before and after can be used)
[Net Wt.] 30g (15g x 2) / 1.05 oz.

Original:
Barcode Iope kami boleh anda scan.. Dan akn keluar website original iope korea..

Harga pasaran mencecah rm50-90++
Harga kami cumalah...

❤️ 1 pcs = RM38
*pos tambah RM7 SM / RM11 SS


Wassap: 0173079774
Wechat ID: lynndino_shop 
Email: lyn_zlyn@yahoo.com
Follow instagram @gorgeousleem_lynndino_shop
blog saya: http://lynndino-iii.blogspot.com/ 

(Y) LIKE page: Lynn Dino Vitamin E Softgel
https://www.facebook.com/pages/Lynn-Dino-Vitamin-E-Softgel/162941823825219