Lynn Dino Shop

Lynn Dino Shop
insyaallah kami sentiasa ada special price utk regular customer / pelanggan tetap kami.. pastikan anda setia bersama kami dan support kami sampai bila2 ya :)
** Kepada pelanggan yg disayangi, kami sentiasa online setiap hari utk anda :)

** Sebarang pertanyaan boleh hubungi wassap / sms saya 017-3079774. wechat id lynndino_shop

Followers

October 13, 2016

Kakicantiq Tea & Slimming Detox Tea

Slimming Detox Tea dan Kaki Cantiq Tea


 



 


 


 


 


 


Ramai dah berjaya , yang pastinya kurus dengan 100% dry herb tau . minum tea rilek2 boleh kurus.


SLIMMING DETOX TEA ( SDT ) RM15


Kebaikan dan fungsi SDT :

  •   Mengempiskan Perut yg BUNCIT
  •   Membuang Lemak yg DEGIL 
  •  Menyelesaikan masalah OBESITI
  •   Menyelesaikan masalah SEMBELIT
  •   Menurunkan PARAS GULA dalam DARAH
  •   Menurunkan tahap KOLESTROL 
  •  Membuang ANGIN dalam badan 
  •  Penurunan PANTAS sehingga 6KG dalam masa 14 Hari.
  •   1 pack ada 15 sachet.
  •   1 sachet bole guna 2 kali
  •   Minum malam sehari sekali 
  •  Tidak cirit birit

  


KHASIAT KAKI CANTIQ TEA (KCT)

RM 25.00


  •   Mengecilkan peha 
  •  Mengecilkan lengan 
  •  Mengurangkan air berlebihan dalam badan 
  •  Melawaskan kencing 
  • Mengurangkan selera makan
  •  Cepat kenyang
  •  1 pack ada 15 sachet 
  • 1 sachet boleh guna 2 kali 
  •  Minum pagi sehari sekali 
  •  Tidak cirit birit 


jadi semunya dah clear tentang fungsi detox tea ni kan ? kenapa perlu berdetox setiap hari ?

Detox ni ibarat pembersihan dalam badan . Dalaman badan kita ni tak semestinya bersih seperti diluar . Kalau luar kita boleh basuh , tp utk dalaman kita perlu DETOX . Tambahan , detox ni juga mampu ,melicinkan kulit dan membakar lemak . sebab tu boleh kurus . hehe


Kesan penggunaan detox tea ni dapat di lihat seawal 1 minggu dengan penggunaan 2 jenis tea ( SDT & KCT ) byk feedback yang diterima daripada mereka yg telah berjaya langsing !


Notes untuk consume Medina Desire Teatox : 


👉 Low blood pressure - ambik slimming teatox shj!

🚫 kakicantiq teatox

👉gastrik - blh ambik, xde masalah

👉menyusu - ambil slimming teatox shj!


 kaki cantiq teatox

Men/women ✔✔

kecuali kc tea

ibu menyusu

mengandung

dlm pantang

darah rendah


sdt sume bole 

kecuali 

ibu mengandung


SEMUA BOLE AMBIL DENGAN UBAT DOKTOR,SUPLEMENT,COLLOGEN.


KAKI CANTIQ TEA RM25


minum selepas sarapan pagi

sudah minum tea.uncangnya jangan dibuang 

 ya.buat sapu wajah atau mask.sesuai untuk bersihkan wajah dan masalah resdung.

boleh disapu dibahagian tumit kaki

minum begitu saja tanpa gula.

yang paling penting.konsisten minum air kosong secukupnya sesuai dengan berat badan


SLIMMING DETOX TEA


1 pack ada 15 sachet.

1 sachet bole guna 2 kali  ( TIDAK DI GALAKKAN )

Minum malam sehari sekali 

Tidak cirit birit

yang paling penting.konsisten minum air kosong secukupnya sesuai dengan berat badan


Harga murah2 ajoo..


❤️Kakicantiq tea = rm25

❤️Slimming detox tea = rm15

Postage add rm8 sm/rm12 ss


Nak ke dear? ☺️


Telegam / Wassap: 0173079774

Wechat ID: lynndino_shop  

Email: lyn_zlyn@yahoo.com

Follow instagram @gorgeousleem_lynndino_shop

blog saya: http://lynndino-iii.blogspot.com/ 


(Y) LIKE page: Lynn Dino Vitamin E Softgel

https://www.facebook.com/pages/Lynn-Dino-Vitamin-E-Softgel/162941823825219