Lynn Dino Shop

Lynn Dino Shop
insyaallah kami sentiasa ada special price utk regular customer / pelanggan tetap kami.. pastikan anda setia bersama kami dan support kami sampai bila2 ya :)
** Kepada pelanggan yg disayangi, kami sentiasa online setiap hari utk anda :)

** Sebarang pertanyaan boleh hubungi wassap / sms saya 017-3079774. wechat id lynndino_shop

Followers

May 10, 2015

Gorgeousleem Ubat Kurus Terbaik
















❤️Gorgeousleem Plg saya rekemen ❤️

Ramai customer puji berkesan.. 
Sy pernah mkn ni turun berkilo2..
Adik2 saya jugak pernah mkn ni turun berkilo2..
Ipar pun ada ambil turun berkilo2..

Dgn GS anda boleh mkn ape je, xyah kawal mkn, xyah sekat nasik.. Mkn cam biasa, tapi berat tetap turun. Tau x knp?? Sbb dia bakar lemak, tingkatkan metabolisma.. Rasa bertenaga dan mudah peluh.. Buktikan anda blh turun 1-2 kg hanya dlm 3 hari dgn GS!!

 ramai berpuashati dgn result dari GS, ada yang 7hari hilang 5kg-10kg,hilang 10kg-20kg.
semua lemak yg hilang tu akan terus jadi muscle n tiada badan lembik flabby lps kurus

♚Extra info ♚
●Approval by kilang berstatus GMP(monitoring by KKM) stated at NEW PACKAGING
●MMP(MUSLIM MANUFACTURE PRODUCT)
●Pengesahan dr labtest PUSAT RACUN NEGARA 
●100%NATURAL HERBS INGREDIENTS, ZERO DRUGS,ZERO LONGTERM SIDE EFFECT,100% SAFE (purely herbs) 
●Perkelasan permakanan dari BPFK (Biro Pengawalan Farmasekutikal Kebangsaan)
Upgrade Security Product  

-Bhn: Daun jati Belanda, Daun misai kucing, Daun Teh Hijau
-Xde side efek , cirit birit atau lapar. Elak coffee n mnuman bergas.
-x sesuai utk wanita mengandung atau menyusukan bayi  6 bulan kebawah



wassap : 0173079774
e-mail : lyn_zlyn@yahoo.com

~DAPATKAN DARI AGENT YANG SAH SAHAJA~
GORGEOUSleem yang terbaru.. Dapatkan yang original SAHAJA.

PERHATIAN SEMUA YA!!!! 
Pakaging terbaru GorgeouSlim seperti gambar diatas yer... So, jangan tertipu dengan GS yang fake atau PALSU okey...

Gambar diatas adalah packaging GorgeouSlim yang lama.

GORGEOUSlim HERBS
Ingrediant
Daun jati Belanda
Daun misai kucing
Daun Teh Hijau
•Even tiga herbal ni jer yg terkandung dlm miracle GorgeouSlim still boleh turun 5kg -10kg dlm 2 minggu tau...

Never try and you never know. Perhatian ya semua, Gorgeouslim Herbs ni if kita dah stop pun berat badan kita akan maintain ya. Sebabgorgeouslim herbs ni dia bakar lemak. Dia bukan bagi kita kenyang atau tahan lapar. Kalau ubat kurus yg bg kita kenyang dan tahan lapar, surely after stop mmg akan naik balik. But gorgeouslimherbs ni dia bakar lemak kitaBeza yaaa.

Tiada kesan2 seperti cirit birit atau lapar. Cuma anda perlu Hindari dari mengambil coffe, teh dan makanan yg berlemak.

Banyak sangat order dan repeat order. Yang penting memang berkesan. Yang ragu2 at first nakbeli pun skrg ni sampai dah lost berKg-Kg. Hehe
Perlu diingat, gorgeouSlim ni tidak sesuai bagi wanita yg sedang mengandung atau menyusukan bayi yg berumur 6 bulan kebawah ya....
cara pengambilan :
- hanya 1 biji sehari sebelum sarapan, diikuti dengan segelas air suam/bersih.
- tidak perlu mengawal makan, tapi banyakkan minum air bersih sekurang2nya 3 liter sepanjang hari untuk proses detox.

💗Sbotol ada 30 biji
Ambil 1 biji sejam sebelum sarapan

Now free postage!!

▶️1 Gorgeousleem 
 = rm160 

▶️ 2 Gorgrousleem 
= rm270

Gerenti turun 5-15kg sebotol!!

Harga di atas ni harga belum diskaun tau.. Dapatkan harga diskaun sekarang dgn hanya wasap /sms saya 0173079774 :)


UNTUK PERTANYAAN & TEMPAHAN SILA INBOX ATAU :

SMS/WHATAPPS :0173079774
WECHAT : lynndino_shop
PM/INBOX FB: Lynn Dino iii
Instagram: @lynndino_shop
=======================================
* PAGE: 
=======================================