Lynn Dino Shop

Lynn Dino Shop
insyaallah kami sentiasa ada special price utk regular customer / pelanggan tetap kami.. pastikan anda setia bersama kami dan support kami sampai bila2 ya :)
** Kepada pelanggan yg disayangi, kami sentiasa online setiap hari utk anda :)

** Sebarang pertanyaan boleh hubungi wassap / sms saya 017-3079774. wechat id lynndino_shop

Followers

October 14, 2016

Ekstrak Belacak Original

Ekstrak BELACAK ORIGINAL
Minyak KASIH SAYANG.πŸ’•πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

 

 

 

 
 

 

 

 

Ramai customer mengadu, rugi beli ekstrak belacak original ni, sapu 2-3 kali da sendat bra, sendat seluar, kena beli baru, sbb breast dan punggung cpt sgt besar dan padat .. Hihi rugi kan, lg rugi kalau tak beli sbb takde keyakinan dpn husband bila breast kecut dan kendur je.. Harga pun murah2 jer..

πŸ‘‰RamuanπŸ‘ˆ
Pinang muda, Minyak belacak, Umbun kelapa, Dan lain ramuan turun temurun hingga 100% lengkap.

πŸ‘‰KhasiatπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
Urutan atau sapuan untuk membesarkan, memanjangkan dan melebarkan penuh bertenaga untuk keharmonian dalam hubungan seks (suami isteri)πŸ’ dapat menjaga kehidupan suami isteri dan penuh ghairah.

πŸ‘‰.Bagi wanita boleh memontokkan serta menegangkan payudara dan dapat menyembuhkan gejala gejala kanser payudara.

πŸ‘‰anak dara, wanita berkahwin, pregnant n breastfeed juga boleh guna

πŸ‘‰Cara pakai:
3 minit urut pagi dan malam PADA payudara.
(Cara urut akan di pm)

#kesan seawal 3 hari

Now free postage!
❤️1 botol = Rm55 sm, rm60 ss

Nak ke dear? 😊

Telegam / Wassap: 0173079774
Wechat ID: lynndino_shop  
Email: lyn_zlyn@yahoo.com
Follow instagram @gorgeousleem_lynndino_shop
blog saya: http://lynndino-iii.blogspot.com/ 

(Y) LIKE page: Lynn Dino Vitamin E Softgel
https://www.facebook.com/pages/Lynn-Dino-Vitamin-E-Softgel/162941823825219