Lynn Dino Shop

Lynn Dino Shop
insyaallah kami sentiasa ada special price utk regular customer / pelanggan tetap kami.. pastikan anda setia bersama kami dan support kami sampai bila2 ya :)
** Kepada pelanggan yg disayangi, kami sentiasa online setiap hari utk anda :)

** Sebarang pertanyaan boleh hubungi wassap / sms saya 017-3079774. wechat id lynndino_shop

YEAR END SALE 18/12/2014 - 8/1/2015




Wassap: 0173079774
Wechat ID: lynndino_shop
Email: lyn_zlyn@yahoo.com
Follow instagram @lynndino_shop
blog saya: http://lynndino-iii.blogspot.com/

May 21, 2013

SOLID FIBER Plus VITAMIN C


SOLID FIBER Plus VITAMIN C















ader yang diantara anda kat sini yang ada msalah gemok..?makan pil kurus tetap tak kurus?makan pil gebukan skin pun tak der different pun kan...

tau tak kenapa??sebabnyaaa TOKSIN DEGIL yang dah tersimpan bertahun2 lamanya dalam badan termasuk USUS/KOLON...sangat merbahaya...

supplement apa pun yg untuk mencantikkan diri kita lansung tak dapat diserap dalam badan..dan hasilnya hanya buang masa dan buang duit...ni lah silapnya...apa2 nak buat pun kena DETOX dulu ...

pembuangan toksin tak lama pun...dalam sebulan je dah boleh cleankan..kita je yang masih simpan bertahun2...inilah yg berlaku dekat bahagian2 pelipat kita makin lama makin gelap...betul tak cakap??tak pun gi check skng...hehe....biler dah detox nampak skin kiter cerah tu actually bukan sebb fiber ni sangat bagus tapi sebab toksin u olls dah habis dibuang......

lepas tu kalau ambik supplement aper2 sure jadik punya...biler toksin dah disingkirkan ia akan tersingkir bersama lemak yg berunsurkan minyakkk dan lemakkk tepu...so do it now!!!!

SOLID FIBRE PLUS VITAMIN C :: 
Tujuan utama SOLID FIBRE PLUS VITA C- Kuruskan berat badan( dah cuba banyak sangat produk kurus, lotion kurus, tapi aku masih tak kurus. Rahsianya ialah banyak toxin dalam usus. Sampai ubat kurus pun tak jalan. Ambil Solid Fibre setiap pagi, kesan kurus dalam 1 minggu dah boleh nampak )- Detox / Bersihkan usus dari TOXIN( Toxin ni racun. Berwarna gelap. Dah la kita ni Melayu, melanin asal kita memang pigment warna gelap. Kalau mat salleh melanin dia cerah . Makan lah produk gluta , injection, collagen, vitamin c, ada juga yang alami masalah masih x cerah macam orang lain. Toxin suka kumpul dekat kaki. Dan celah ketiak. serta paru2 dan usus. Lagi2 kalau merokok or hidu asap rokok ! Minum SOLID FIBRE PLUS VITA C ni bukan je buat korang KURUS, tapi kulit nampak CERAH. Hakikatnya bukan CERAH, tapi kulit korang dah BERSIH dari TOXIN . Minum SOLID waktu pagi, dan malam before tidor amek lah supplement )

P/s :: Solid Fiber + Vit C Detox semua toksin degil yg kite simpan bertahun lamenyeSelepas detox semua supplement yg anda ambil pasti berkesan!!!Kurus dan gebu serentak dengan tindakan detox solid fiber!!!!Disarankan buat anda yg sangat susah turun berat badan....

Tujuan utama SOLID FIBRE PLUS VITA C

- Kuruskan berat badan
( dah cuba banyak sangat produk kurus, lotion kurus, tapi aku masih tak kurus. Rahsianya ialah banyak toxin dalam usus. Sampai ubat kurus pun tak jalan. Ambil Solid Fibre setiap pagi, kesan kurus dalam 1 minggu dah boleh nampak )

- Detox / Bersihkan usus dari TOXIN
( Toxin ni racun. Berwarna gelap. Dah la kita ni Melayu, melanin asal kita memang pigment warna gelap. Kalau mat salleh melanin dia cerah . Makan lah produk gluta , injection, collagen, vitamin c, ada juga yang alami masalah masih x cerah macam orang lain. Toxin suka kumpul dekat kaki. Dan celah ketiak. serta paru2 dan usus. Lagi2 kalau merokok or hidu asap rokok ! Minum SOLID FIBRE PLUS VITA C ni bukan je buat korang KURUS, tapi kulit nampak CERAH. Hakikatnya bukan CERAH, tapi kulit korang dah BERSIH dari TOXIN . Minum SOLID waktu pagi, dan malam before tidor amek lah supplement )

P/s :: Solid Fiber + Vit C
Detox semua toksin degil yg kite simpan bertahun lamenye
Selepas detox semua supplement yg anda ambil pasti berkesan!!!
Kurus dan gebu serentak dengan tindakan detox solid fiber!!!!
Disarankan buat anda yg sangat susah turun berat badan....
TAK PAYAH AMEK SOLID FIBER KALAU KORANG NAK MAINTAIN SEMUA BENDA BURUK NI DALAM BADAN KORANG ---HEHEHEHE- ( I tak nak )
- Gemuk- Sembelit- Selalu Kentut- Selalu sakit kepala - Perut buncit
- Selalu rasa lesu - Mood tak menentu - Pemarah
- Nafas or MULUT BUSUK- Selalu lapar- Najis berbau
- Wajah Kusam - Gastric- Kaki Hitam - Celah ketiak hitam
- Jerawat Meriah kat muka - Parut susah nak ilang- Perokok
P/S : ambik la apa supplement pun, supplement kurus, supplement kulit, tetapi if tak amek SOLID FIBER , kebarangkalian nak dapat result , memang tak tinggi. Tapi if korang amek SOLID FIBER , saya pasti sangat korang akan dapat result yang diinginkan..

CARA PENGAMBILAN FIBER + VIT C
1 Sudu kecil fiber+vit c
1 Sudu kecil gula (sedikit sahaja)
1 Sudu Milo / apa sahaja air kegemaran anda.

Mix semua bahan di atas di dalam shaker..shake dan minum. 10 minit sebelum makan pagi, tengahari dan malam. boleh juga mix dalam cawan dan kacau pakai sudu je :)

kalau nk jimat.. 2 minggu pertama ambil setiap pagi sebelum sarapan hari2 
start minggu ke3, ambil setiap pagi sebelum sarapan selang sehari

Alhamdulillah...kalau payah sangat rasa nak turun berat, please sangat2 cuba fiber. Rasa sendiri dan nilai dengan harga yang sangat murah tapi kita mampu tersenyum...kandungan FIBER + VIT C dari dua jenis serat~

TAK PAYAH AMEK SOLID FIBER KALAU KORANG NAK MAINTAIN SEMUA BENDA BURUK NI DALAM BADAN KORANG ---HEHEHEHE- ( I tak nak )
- Gemuk
- Sembelit 
- Selalu Kentut
- Selalu sakit kepala
- Perut buncit
- Selalu rasa lesu 
- Mood tak menentu
- Pemarah
- Nafas or MULUT BUSUK
- Selalu lapar
- Najis berbau 
- Wajah Kusam
- Gastric
- Kaki Hitam
- Jerawat Meriah kat muka
- Parut susah nak ilang
- Perokok 

1 botol utk 1 bln

CARA PENGAMBILAN FIBER + VIT C
1 Sudu kecil fiber+vit c
1 Sudu kecil gula (sedikit sahaja)
1 Sudu Milo / apa sahaja air kegemaran anda.

Mix semua bahan di atas di dalam shaker..shake dan minum. 10 minit sebelum makan pagi, tengahari dan malam. boleh juga mix dalam cawan dan kacau pakai sudu je :)

kalau nk jimat.. 2 minggu pertama ambil setiap pagi sebelum sarapan hari2 
start minggu ke3, ambil setiap pagi sebelum sarapan selang sehari

Now Free Postage~!
1 botol = rm50 sm, rm55 ss

UNTUK PERTANYAAN & TEMPAHAN SILA INBOX ATAU :
SMS/WHATAPPS :0173079774
PM/INBOX FB: Lynn Dino iii
Email:lyn_zlyn@yahoo.com
=======================================
=======================================