Lynn Dino Shop

Lynn Dino Shop
insyaallah kami sentiasa ada special price utk regular customer / pelanggan tetap kami.. pastikan anda setia bersama kami dan support kami sampai bila2 ya :)
** Kepada pelanggan yg disayangi, kami sentiasa online setiap hari utk anda :)

** Sebarang pertanyaan boleh hubungi wassap / sms saya 017-3079774. wechat id lynndino_shop

Followers

November 19, 2013

RM58 sahaja! 360 Effects Whitening Cream
360 Effects Whitening Cream'First, Wangi sangatt!!. Second, Kulit jadi lembut. Third, Best sangat!!. Fourth, Tak tau nak cakap camna dah'Bersempena 1 Muharram yang jatuh pada hari ini (semalam ), pihak TASNEEM SHOPPE HIDAYAH RIDZUAN melancarkan produk sulung mereka 360 Effects Whitening Cream. 360 Effects merupakan sebuah jenama keluaran Trisixty Marketing yang bernaung di bawah syarikat Raffelinna Group, sebuah gergasi di dalam bidang kecantikan yang pernah menggemparkan seluruh Asia dengan gelaran ‘Fenomena Felinna’ atau ‘Fenomena Inchloss’ pada 2012 dan masih menjadi sebutan hingga sekarang! Rangkaian produk-produk keluaran mereka yang berkualiti tinggi bukan sahaja diyakini pengguna biasa malah turut menjadi buah mulut oleh Artis-artis tempatan dan golongan-golongan VIP.Berbekalkan portfolio dan rekod cemerlang mereka, produk terbaru ini dijangka sekali lagi mengundang fenomena luarbiasa bagi bidang kecantikan. Insya'Allah.. Nantikan update seterusnya dari mereka. Terima kasih tidak terhingga kepada pihak Raffelinna Group dan anda semua yang terus menyokong produk-produk Bumiputera tempatan ke arah membangunkan ekonomi ummah dan menyajikan produk serta perkhidmatan terbaik untuk anda dengan jaminan Halal dan Selamat untuk digunakan.
Kenapa kami katakan 360 Effects Whitening Cream sebagai Krim Pencerahan Nombor Satu Asia? Ini puncanya.. Lihat apa yang krim ini dapat membantu anda.. Yang paling penting, krim ini ditanggung Halal dan disahkan SELAMAT oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.P/S: Oh ada yang menggelarkannya sebagai 'Babah Putih'.. Heie..Fungsi Produk 360 Effects Whitening Cream 360 Effects TM Whitening Cream adalah produk yang diformulakan sebagai produk pencerahan No. 1 Asia kerana bertindak secara semulajadi tanpa sebarang bahan merbahaya. Kesan yang dapat dilihat dalam masa 7hari. Selain dari pencerahan, produk ini juga dapat membantu :-~memulihkan sel-sel kulit rosak
~meningkatkan prestasi antioksida
~membina sel-sel kulit baru 
~menegangkan, melembut dan mencantikkan kulit 
~Melindungi sel kulit dari sinaran UV 
~Membaiki teksture kulit, menghilangkan pigmentasi 
~Menghalang kulit dari mengalami kerosakan
~Membantu menghapuskan radikal bebas yang berbahaya
~Membantu menghilang kesan parutKKM: NOT130905489KBerat Bersih 30gram 

Now Free Postage!
1 tiub = rm58 sm, rm63 ss

:)


UNTUK PERTANYAAN & TEMPAHAN SILA INBOX ATAU :

SMS/WHATAPPS :0173079774
PM/INBOX FB: Lynn Dino iii


Email:lyn_zlyn@yahoo.com
=======================================
=======================================